Mission: Impossible 7 a 8 už zase odkládají premiéru

Mission: Impossible 7 a 8 už zase odkládají premiéru | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Tom Cruise vám klidně skočí po hlavě do vypuštěného bazénu, ale protlačit film do kin mu nejde.

Filmy Mission: Impossible se původně inspirovaly televizním seriálem. Ten byl u nás svého času uváděný pod překladovým názvem Nulová šance. Část fanoušků už teď dost možná trpí pocitem, že je nulová šance, že pokračování filmové série ještě někdy uvidíme. Prapůvodně měla Mission: Impossible 7 dorazit už v červenci 2021. Pak se termín třikrát odkládal. Naposledy loni v září. Teď se odkládá počtvrté.

Snímku jsme se měli dočkat letos v září, namísto toho dorazí (do českých a slovenských kin) 13. července 2023. Mission: Impossible 8 potom 27. června 2024. Produkční společnost Skydance a studio Paramount Pictures se na posunu společně domluvily kvůli pandemickým rizikům. Kupříkladu snímek Top Gun: Maverick si v tuto chvíli ponechává datum premiéry 26. května 2022. Nejde tedy vyloučit, že se změní i tento termín. Popřípadě se studio domnívá, že situace na podzim bude na severní polokouli horší, než na konci května, kdy s oteplováním počasí nejspíš budou pandemická opatření opět mezinárodně uvolňována.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 13. července 2023, Mission: Impossible 8 potom na 27. června 2024. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Titulní foto je z natáčení filmu, v popředí asistentka režie

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu