Secret Invasion: První fotky ze zákulisí nové marvelovky dorazily

Secret Invasion: První fotky ze zákulisí nové marvelovky dorazily | Fandíme filmu
Marvel Studios
V marvelovském paranoidním thrilleru se vydáme do země špionáži zaslíbené.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že po štaci v ateliérech se štáb nové Marvel série Secret Invasion vydá do ulic britského Halifaxu, aby tam natočil nějaké interiérové scény. Točit se bude poslední týden v lednu, zatím jsme se dočkali zákulisního pohledu na kulisy. Jsou to vůbec první obrázky ze Secret Ivansion, jaké jsme mohli vidět, krom nového pohledu na Nicka Furyho.

Jak si můžete prohlédnout na přiložených obrázcích, točit se bude nejspíš nějaká davová scéna v Rusku. Šlo by namítat, že rusky se mluví ve vícero zemích, nicméně cedule odkazují ke Dni národní jednoty, což je ruský svátek. Slaví se osvobození Moskvy od polských vojsk roku 1612. Není zatím zřejmé, jaká scéna se na místě bude odehrávat, ale zjevně se podíváme spolu s Marvelem zase do další části světa a je pravda, že veřejné oslavy ruského státního svátku působí jako ideální pozadí pro scénu ze špionážně-politického thrilleru, jakým podle všeho Secret Invasion bude.

Minisérie by snad měla být uvedena na obrazovky letos na podzim.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Foto je ilustrační, Nick Fury v Infinity War

Zdroj: Secret Invasion News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu