Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer

Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Na milovníky bojových umění čeká už za pár týdnů nabušený dáreček.

V roce 2019 Netflix uvedl bojový seriál Zabijáci Wu (Wu Assassins). Fanoušci nebyli zrovna nadšení ze scénáře, ale pokud jde o akční scény, tak na ty se docela snášela chvála. Jak příznivce seriálu, tak obecně fanoušky šikovných zápasníků by mohl potěšit chystaný snímek Pěstní msta (Fistful of Vengeance), který na seriál navazuje. V původním seriálu se nadaný bojovník se silou tisícovky mnichů snažil získat prastarý amulet, aby nepadl do špatných rukou. Na konci série si Kai Jin (Iko Uwais) myslel, že je jeho úkol splněný, ale už tehdy tajuplná obálka naznačovala, že to tak není. Teď na seriál navazuje aktuální snímek, kde boj původních hrdinů se zlem pokračuje.

Oficiální synopse říká: Kai, zabiják s nadpřirozenými schopnostmi, a jeho kamarádi Lu Xin a Tommy stopují ze San Francisca do Thajska vraha, který zabil milovanou jednoho z nich. Brzo potkávají staré nepřátele. Tajuplného miliardáře a prastarou mystickou sílu, která si chce podmanit svět.

V hlavních rolích vystupují Iko Uwais (The Raid), Lewis Tan (Mortal Kombat), Lawrence Kao (Max Steel) a Pearl Thusi (Queen Sono). Snímek natočil Roel Reiné, který měl na svědomí dvě epizody Zabijáků Wu, filmy jako Death Race 3 nebo Král Škorpion 3, popřípadě se podílí na chystaném sci-fi seriálu Halo. Netflix snímek uveden 17. února, níže je trailer:

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer | Fandíme filmu Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer | Fandíme filmu Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer | Fandíme filmu Pěstní msta: Netflix přináší nařachanou mlátičku - trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest