Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků

Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Marvel posílá na plátna někoho, koho si dosud dovolil ukázat jen v animaci.

Vše nasvědčuje tomu, že ve snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania vystoupí padouch známý jako M.O.D.O.K. A ve zvláštním souběhu okolností jej podle všeho ztvární Corey Stoll, který se už v minulosti objevil v prvním Ant-Manovi jako hlavní padouch Darren Cross (Yellowjacket). Ten na konci prvního filmu zmizel v Kvantové říši. Nevíme, zda bude M.O.D.O.K. nějakou zmutovanou verzí Crosse, anebo zda se tvůrci zkrátka rozhodli starého známého najmout do nové role.

Nejprve se loni v létě objevila zpráva, že se vrací Corey Stoll. Následně se na podzim objevily první drby o M.O.D.O.K.ovi. Krátce na to přišel s tvrzením, že postavu bude hrát právě Stoll server Geeks World Wide. Teď tu samou informaci potvrzuje také insider Daniel Richtman, takže když to máme ze dvou směrů, už můžeme Coreyho v roli M.O.D.O.K.a začít brát vážně.

V komiksech MODOK začínal jako George Tarleton, obyčejný člen zločinecké organizace A.I.M. Během pokaženého experimentu se z něj stává Mechanized Organism Designed Only for Killing (Mechanizovaný organismus určený pouze k zabíjení), zkráceně MODOK. Zmutovaný Tarleton má obří hlavu a standardně velké ruce nohy. Extrémně vyvinutý mozek mu dodává geniální intelekt a psionické síly.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto: Marvel

Zdroje: Daniel Richtman, Geeks World Wide

Galerie: 4

Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdo má hrát jednoho z nejbizarnějších záporáků | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest