Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku

Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Boj s vnějšími i vnitřními démony v temnotách bude nabitý strachem a paranoiou.

Marvel se dušuje, že se s každým dalším příběhem pokouší nabídnout něco nového. V případě minisérie Moon Knight by to ale mohlo doopravdy platit. Nebo to alespoň naznačuje první zveřejněný trailer. V tom se poprvé setkáváme s Marcem Spectorem, mužem s disociativí poruchou osobnosti. Ve vlastní upoutávce protagonista vystupuje jako Steven, a když je oslovený jako Marc, tak neví, o koho je řeč. K tomu nemůže spát, vidí zdánlivé přeludy a dostává se prapodivných situací, u nichž nechápe, jak se v nich ocitl.

Po většinu času je Marc/Steven v civilu, zmatený a vyděšený. Oscar Isaac jej hraje jako ztrápenou hororovou postavu. Kostým se objevuje jen na chvíli a v momentech, kdy jej má Marc na sobě, tak sám působí jako stvoření z jiného světa, plné temnoty a agrese. A v temnotě potkává i stvoření poněkud démonické podstaty. V upoutávce se ukazuje také Ethan Hawke jako „Arthur Harrow“. To je v komiksech druhořadý padouch, který vystupuje v jednom příběhu. Fanouškové spekulují, že Marvel tohle jméno pouze použil pro postavu, která je ve svojí podstatě úplně jiná. Potenciálně by mohla být postava inspirována komiksovým „Sun Kingem“, což je přirozený protivník Moon Knighta, který své síly čerpá od slunečního boha Ra (zatímco Moon Knight čerpá síly od měsíčního boha Konshu). Z trailerů není zcela zřejmé, zda se Marcem snaží manipulovat, nebo o co mu vlastně jde, ale prozatím očekáváme, že bude v příběhu figurovat jako padouch.

Upoutávka má jen minimum humoru, specifickou, zneklidňující atmosféru, která vás nutí společně s hrdinou zpochybňovat všechno kolem a celkově se opravdu zdá, že bychom se mohli dočkat hodně jiné marvelovky. Dole v galerii najdete oficiální plakát a objevila se také nová synopse:

Steven Grant je plachý zaměstnanec obchodu se suvenýry, kterého začnou stíhat výpadky paměti a vzpomínky na úplně cizí život. Steven zjišťuje, že trpí disociativní poruchou osobnosti a sdílí tělo s žoldákem Marcem Spectorem. Nepřátelé se ke Stevenovi/Marcovi rychle blíží a jim nezbývá než se vypořádat se svými složitými identitami a se smrtícím tajemstvím egyptských bohů.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 10

Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu Moon Knight: Trailer představuje hodně netradiční marvelovku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest