Black Panther 2: T‘Challův soupeř dostane daleko víc prostoru

Black Panther 2: T‘Challův soupeř dostane daleko víc prostoru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jsou tu další podrobnosti o návratu marvelovky před kamery.

Před pár dny se opět roztočily kamery na place snímku Black Panther: Wakanda Forever. Produkce musela být na delší čas pozastavena kvůli zranění Letitii Wright, představitelky jedné z hlavních rolí. Když se konečně projekt opět odbrzdil, přišla informace nejprve z netradičního zdroje, od britské BBC. Velké americké hollywoodské zpravodaje tentokrát musely dohánět, ale alespoň připojily pár detailů k dobru.

Nejpodrobnější byl The Hollywood Reporter, který informuje, že natáčení mělo začít už předminulé pondělí, ale došlo k dalšímu zdržení, protože několik členů štábu, včetně herečky Lupity Nyong’o, představitelky Nakie, mělo pozitivní test na COVID-19. Natáčení se má rozběhnout tento týden a točit se má skoro měsíc. Premiéra snímku (stanovená na letošní listopad) by se měla stihnout.

V posledních týdnech se hodně spekulovalo o tom, jak to bude s britskou herečkou Letitiou Wright, která v minulosti vyslovila pochybnosti vůči covidovému očkování. Natáčení filmu probíhá v americké Atlantě a Spojené státy po cizincích požadují, aby před nástupem do letadla směrem do země prokázali, že jsou očkovaní. Zdroje The Hollywood Reporteru pouze uvádějí, že „situace byla vyřešena“ a zástupci Letitie pro změnu to, že herečka „vždy počítala s tím, že [natáčení] dokončí“. Twitterový únikář Big Screen Leaks jde trochu dál a tvrdí, že podle jeho zdrojů se herečka minulý měsíc nechala očkovat.

The Hollywood Reporter následně ještě dodává, že Winston Duke bude mít za Wakanda Forever vyšší výplatu než za první film, protože jeho postava M’Baku tentokrát má větší prostor (ačkoliv podle posledních informací by to nemělo znamenat, že přebere po zesnulém T’Challovi úlohu Black Panthera).

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Foto je ilustrační, z filmu Black Panther

Zdroje: The Hollywood Reporter, Big Screen Leaks

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest