Secret Invasion a další marvelovky potvrzeny pro letošní rok

Secret Invasion a další marvelovky potvrzeny pro letošní rok | Fandíme filmu
Marvel
Marvel potvrdil několik svých letošních novinek. Secret Invasion se vrací před kamery.

Včera jsme vás informovali o tom, kdy bychom se měli dočkat marvelovské minisérie Moon Knight. Hrubého termínu se dočkaly také série She-Hulk a Ms. Marvel. Už tehdy jsme spekulovali o tom, co dalšího by Marvel v letošním roce mohl nabídnout a teď to vypadá, že jsme se dočkali oficiálního potvrzení. Ačkoliv americké vedení Marvelu prozatím mlčí, japonská pobočka firmy na svých stránkách zveřejnila něco, co zatraceně připomíná rozpis nabídky na letošní rok.

Kromě již známých filmů a minisérií v předběžném harmonogramu najdeme také 2. řadu animované série What If…?, sérii krátkých animovaných epizod I Am Groot a především hranou minisérii Secret Invasion. Ta se začala natáčet loni na podzim v Londýně a aktuálně se dozvídáme, že štáb připravuje další část natáčení v anglickém Halifaxu. Nevíme, kolik toho mají filmaři ještě před sebou, nicméně, když je možné, aby Doctor Strange in the Multiverse of Madness dokončil natáčení teprve před pár dny a už květnu mohl do kin, tak jistě nebude problém dokončit Secret Invasion před koncem letošního roku.

Server The Cosmic Circus, který na informace z japonských stránek Marvelu upozornil, následně spekuluje, že bychom se mohli jednotlivých nových marvelovek letos dočkat v následujícím pořadí:

Foto: Marvel

Zdroje: The Cosmic Circus, Halifax Courier

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest