Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry

Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
A na jaké další Marvel série se letos můžeme těšit na Disney+?

Zatímco loňský rok u Marvelu začal společně s WandaVision už v lednu, letos si budeme muset na marvelovky počkat o něco déle. Prvním celovečerním filmem má být Doctor Strange in the Multiverse of Mandess. Toho bychom se měli dočkat v našich kinech 5. května. Potom je tu Morbius. Toho sice nevyrobila Marvel Studios, ale z traileru to vypadá, že by mohl být s Marvel Cinematic Universe docela dost propojený. Toho bychom se měli dočkat 31. března. Uvidíme, zda nedojde k nějakému dalšímu odkladu, nicméně jedné novinky bychom se měli dočkat ještě o den dříve.

Minisérie Moon Knight totiž má dorazit na streamovací službu Disney+ se svojí první epizodou už 30. března. Disney a Marvel to zatím oficiálně neoznámili, nicméně aktuálně to tvrdí hned několik různých insiderů, tak snad tuhle informaci můžeme brát alespoň trochu jako věrohodnou. Server That Hashtag Show zároveň dodává, že podle jeho informací by potom She-Hulk měla dorazit v květnu a Ms. Marvel v srpnu nebo září.

S žádnou další Marvel minisérií se pro tento rok zatím nepočítá, ale teoreticky by ještě mohla dorazit také Secret Invasion, která už má za sebou kus natáčení. Zřejmě bychom se letos mohli dočkat také dvou jednorázových speciálů. Na Halloween snad dorazí hororový Werewolf by Night a na Vánoce potom vánoční speciál Strážů Galaxie. Marvelovský rok v obývácích zkrátka chudý nebude.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Foto: Marvel

Zdroje: Big Screen Leaks, That Hashtag Show, Brandon Matthews

Galerie: 8

Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu Moon Knight: První letošní marvelovka a datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest