Hraná Sněhurka našla hlavního mužského představitele

Hraná Sněhurka našla hlavního mužského představitele | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Disney ústřední mužskou postavu pojme novým způsobem.

Už několik let Disney chystá hranou adaptaci také pro svoji nejstarší celovečerní animovanou pohádku. Sněhurku. Ta se letos na jaře konečně začne natáčet, a tak je třeba doladit obsazení.

Čerstvě se dozvídáme, že do hlavní mužské role byl obsazený Andrew Burnap. Ten se dlouhodobě profiluje především jako divadelní herec a krom několika menších roliček na jeho filmové a televizní výkony teprve čekáme. Už brzy bude vystupovat po boku Andrew Garfielda v minisérii Under the Banner of Heaven a v sérii WeCrashed spolu s Jaredem Letem a Anne Hathaway.

Zajímavostí je, že Burnap ve snímku nebude hrát ani myslivce ani prince, ale nějakou novou ústřední mužskou postavu vytvořenou speciálně pro hraný remake.

Snímek se inspiruje Disneyho animovanou pohádkou Sněhurka a sedm trpaslíků z roku 1938, kde se zlá královna snaží zlikvidovat mladou krásnou princeznu, aby ve svojí marnivosti mohla být označována za tu vůbec nejkrásnější ženu v zemi. Sněhurka prchá do lesů a nachází útočiště v domě sedmi permoníků.

Novou verzi točí Marc Webb, režisér Amazing Spider-Mana či 500 dní se Summer. Jako Sněhurka vystupuje Rachel Zegler (West Side Story), jako zlá královna Gal Gadot (Wonder Woman). Ve snímku zazní písně z původního filmu a nově složené kusy od Benje Paseka a Justina Paula, autorů písní pro La La Land.

Titulní foto - Disney (animovaná Sněhurka a sedm trpaslíků)

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Hraná Sněhurka našla hlavního mužského představitele | Fandíme filmu Hraná Sněhurka našla hlavního mužského představitele | Fandíme filmu Hraná Sněhurka našla hlavního mužského představitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest