Equalizer 3: Denzel Washington se vrátí jako drsný mstitel

Equalizer 3: Denzel Washington se vrátí jako drsný mstitel | Fandíme filmu
Columbia/Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Pokud v sousedství vzniknou nějaké potíže, Robert McCall to tak rozhodně nenechá.

První i druhý Equalizer s Denzelem Washingtonem měli přinejlepším průměrné recenze, ale na tom samozřejmě vůbec nezáleží. Podstatné je, že v pokladnách si oba dva díly komorní akce vedly slušně. Diváci mají Denzela v akční poloze rádi a režisér Antoine Fuqua dodal příběhům o stárnoucím mstiteli docela špinavý kabátek, na nějž publikum také slyší.

Po dvou filmech následoval ještě hůře hodnocený seriál s Queen Latifah v hlavní roli. Ten byl po dvou sériích zrušený, takže nic nebrání dalšímu návratu značky na plátna. Washington aktuálně propaguje filmové zpracování Macbetha, v němž si zahrál hlavní roli, a Collider se jej v rozhovoru zeptal, jaké má další plány.

Denzel prozradil, že jeho dalším projektem bude třetí Equalizer. Scénář už je napsaný, takže na herce už čeká jen nějaký čas v posilovně a pak se roztočí kamery. Washingtonovi je už 67 let, tedy o čtyři roky více, než když točil dvojku a o osm let více, než když točil jedničku. Tak snad bude scénář napsaný tak, aby postava ještě více spoléhala na svoji chytrost a zkušenosti. Protože co si budeme povídat, kupříkladu podobně starý kolega Liam Neeson už v posledních letech začíná v akčních rolích působit poněkud neuvěřitelně, zvlášť když po něm události vyžadují nějaký prudší pohyb.

Studio vyjednává s Antoinem Fuquou, který by měl i třetí film série opět zrežírovat. Fuqua se do novinky zřejmě pustí ve chvíli, až dokončí snímek Emancipation s Willem Smithem.

Equalizer je původně televizní seriál z 80. let, který následně inspiroval celovečerní filmy s Washingtonem. Ten hraje Roberta McCalla, bývalého mariňáka, který se snaží žít nenápadným životem, ale když se v jeho sousedství rozmůže bezpráví, tak mu to nedá a bere spravedlnost do vlastních rukou.

Foto je ilustrační - Equalizer

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Equalizer 3: Denzel Washington se vrátí jako drsný mstitel | Fandíme filmu Equalizer 3: Denzel Washington se vrátí jako drsný mstitel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest