Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát

Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ještě než vyrazíte do kina, můžete si o filmu udělat názor z posledních upoutávek a dosavadních ohlasů.

Leckoho to může překvapit, ale pátý film v sérii Vřískot (nazvaný naprosto debilně pouze „Vřískot“) se povedl. I když jde o takhle vysoké pokračování, natočené bez původního režiséra Wese Cravena, čtvrt století po prvním filmu a deset let po čtyřce. Recenzenti si pochvalují, že je snímek vtipný, zábavný, ctí celou sérii, skládá poctu vyvražďovačkám, nastavuje jim zrcadlo a celé je to zkrátka hodně meta.

Pokud stále váháte, zda tohle bude něco pro vás, pusťte si finální trailer a několik dalších upoutávek, které přikládáme níže. Vypadá to, že dost diváků se k návštěvě kina přesvědčit podařilo. Jen na klíčovém americkém trhu analytici předpokládají úvodní víkendovou tržbu ve výši 20 milionů dolarů, což je na (relativně) levný pátý díl série v době pandemie hodně pěkná částka, dokonce vyšší než úvodní víkendová tržba předchozí čtyřky.

Neve Campbell, Courteney Cox a David Arquette se vracejí jako protagonisté předchozích snímků Sydney, Gale a Dewey. V novém pokraočování se Sidney Prescott vrací do svého rodného města, po tom, co se dozvídá že na ospalém předměstí řádí zabiják, jenž napodobuje vraždy, k nimž došlo před lety. Obsazení doplňují Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding a Kyle Gallner. Film bude v českých a slovenských kinech uvedený 13. ledna 2022.

Foto: Paramount

Podklady: Paramount, Deadline

Galerie: 6

Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu Vřískot dorazil do našich kin a je o co stát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest