Red Notice: Netflix natočí naráz dvojku a trojku

Red Notice: Netflix natočí naráz dvojku a trojku | Fandíme filmu
Netflix
Trio zlodějů se vrací, aby zmáklo hned dvě další komplikované akce.

Snímek Red Notice dopředu lákal na herecké hvězdy (Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds) a oblíbený zlodějský žánr. Přesto se Hollywood zalekl, když se rozpočet vyšplhal na 200 milionů dolarů. Namísto do kin tak mezinárodní honička zlodějů vzácných artefaktů zamířila na Netflix. Pro ten byl snímek donedávna jeho nejdražším projektem (překonala jej špionážní akce The Grey Man) a bylo zřejmé, že si snímek bude muset pustit opravdu hodně předplatitelů, aby se investice vyplatila.

To se nakonec podařilo. I když recenze snímku byly dost slabé a hovořily o veskrze průměrné zábavě, diváci na osvědčený koncept a slavná jména slyšeli. Sledovanost předčila očekávání a ze snímku se stal ten vůbec nejsledovanější film Netflixu. Společnost tak rychle zavětřila a hodlá kout železo, dokud je žhavé.

Chystá se pokračování a to rovnou ve dvojnásobné porci. Zároveň budou natočeny dvojka i trojka. To může srazit výrobní náklady, ale především bude snazší všechny ústřední hvězdy zamluvit na jedno delší období, než kdyby se zvlášť natočila dvojka a po nějaké době se opět složitě řešilo, kdy všichni tři představitelé ústředních rolí budou zase mít souběžně volno. V tuhle chvíli se předpokládá, že by se trojice mohla vrátit před kamery začátkem roku 2023.

Režírovat bude opět Rawson Marshall Thurber, který už se pustil do psaní scénřů. Počítá se s tím, že ústřední trio doplní další slavné tváře, aby série Red Notice začala bohatým obsazením připomínat Dannyho parťáky.

Dodejme, že na konci prvního snímku se ukáže, že postavy The Rocka a Gal Gadot celou dobu tajně spolupracovaly. Podrazí postavu Ryana Reynoldse a nechají ji napospas úřadům. Reynoldsovu zlodějíčkovi se ale podaří uniknout, připraví pár o všechny jeho peníze a přesvědčí jej, aby s ním podnikl další velkou loupež, která vyžaduje tři zkušené zloděje. Vypadá to, že akce protagonisty zavede do pařížského Louveru.

Foto je ilustrační, první Red Notice

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu