Werewolf by Night: Vlkodlak od Marvelu obsadil hlavní ženskou hrdinku

Werewolf by Night: Vlkodlak od Marvelu obsadil hlavní ženskou hrdinku | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Bude chystaný marvelovský speciál propojený s Bladem?

Marvel vždycky bavilo zkoušet nejrůznější formáty. Krom celovečerních filmů už vyráběl také kraťasy (tzv. „One Shoty“), seriály a minisérie. Teď se pouští také do speciálů. Ty si můžete představit zhruba jako kratší filmy, zhruba o délce seriálové epizody. Zatím se připravují dva. Sváteční speciál Strážců Galaxie a Werewolf by Night, speciál určený pro halloweenské nasazení.

Dalo by se předpokládat, že speciál bude mít alespoň vzdáleně hororovou inspiraci. V čem se bude speciál jednoznačně lišit od celovečerní produkce, je krom délky také doba natáčení. Ta bude zhruba třítýdenní. To neznamená, že by byl projet nějaký odfláknutý, ale určitě nám to naznačuje, že rozpočtové možnosti budou spíš někde na úrovni marvelovských seriálů, než filmů. Ta rozhodně není špatná, ale pořád jsme přeci jen stupínek pod filmy. Točit se bude od konce února zhruba do poloviny března v americké Atlantě.

Již dříve byl do hlavní role obsazen Gael Garcia Bernal, teď jej doplnila představitelka hlavní ženské role. Tou se stala Laura Donnelly, převážně divadelní britská herečka, která na sebe upozornila v seriálech Cizinka a Viktoriánky. Oficiálně nebylo odhaleno, koho Donnelly hraje, ale spekuluje se o tom, že by mohla představovat Ninu Price, alias Vampire by Night.

Nina Price v komiksech trpí stejným vlkodlačím prokletím jako hlavní hrdina Jack Russell. Jenže následně ji napadne upír a její stav se tím výrazně pozmění. Přes den je člověkem, v noci se stává upírem a při úplňku se mění v bílého vlka. V komiksech kletba obou postav sahá až k samotnému Drákulovi, jenž nedávno začal být spojován s marvelovským Bladem. Všechny postavy by se tak potenciálně mohly sejít (ještě třeba s Moon Knightem) v nějakém hororovém koutku marvelovského filmového univerza.

Vzhledem k termínu natáčení a kratší stopáži můžeme doufat, že se projekt stihne dokončit už do letošního Halloweenu, tzn., že by novinka na obrazovky mohla dorazit 31. října.

Vlkodlak Jack se poprvé objevil v komiksu Marvel Spotlight #2 v roce 1971. Jeho schopností je přeměna ve vlkodlaka takřka kdykoli, i když není měsíc v úplňku, pouze pokud měsíc v úplňku je, nedokáže své přeměně v krvežíznivou bestii zabránit. V komiksech je zpočátku vykreslen jako anti-hrdina, jelikož své schopnosti nedokáže vždycky ovládat, ale později nad sebou získá opět nadvládu a dovede své síly užívat tak, jak potřebuje.

Titulní foto je ilustrační - Laura Donnelly v seriálu Viktoriánky

Zdroje: Production Weekly, Charles Murphy, Deadline, The Illuminerdi

Galerie: 2

Werewolf by Night: Vlkodlak od Marvelu obsadil hlavní ženskou hrdinku | Fandíme filmu Werewolf by Night: Vlkodlak od Marvelu obsadil hlavní ženskou hrdinku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest