Nezvratný osud: Restart hororové série chystá režisér Spider-Mana

Nezvratný osud: Restart hororové série chystá režisér Spider-Mana | Fandíme filmu
New Line Cinema
Scénář chystá spoluautor nového (a chváleného) Vřískotu.

Loni na podzim jsme se dozvěděli, že se píše scénář pro nový snímek pod značkou Nezvratný osud. Tehdy nebylo zřejmé, zda scenáristka Lori Evans Taylor pracuje s nějakým starším námětem nebo přišla s novým. Nakonec je situace ještě zajímavější. Námět nové verze Final Destination připravil Jon Watts, tedy režisér nové Spider-Manovy trilogie. Watts snímek také produkuje, ale režírovat nebude – jeho příštím režijním projektem nejspíš bude Fantastická čtyřka pro Marvel.

Wattsův námět rozpracují do scénářové podoby zmiňovaná Lori Evans Taylor (nováček) a Guy Busick (nový Vřískot, Krvavá nevěsta). Není vůbec zřejmé, o čem bude nový snímek pojednávat a vlastně ani to, jak moc (a zda vůbec) bude navazovat na dosavadních pět dílů série. Jasné je pouze to, že nový film vzniká pro HBO Max.

Série Nezvratný osud začala v roce 2000. První snímek pojednával o skupině přátel, kteří díky věštecké vizi jednoho z nich uniknou jisté smrti. Jak už ale napovídá název, osudu prostě neutečete, a tak se všichni postupně dostávají do stále nebezpečnějších a nebezpečnějších situací, které se snaží napravit předchozí „chybu“ v přirozeném řádu věcí. To ústí v celou řadu extrémně vynalézavých smrtících „nehod“, jakých se následně fanoušci mohli nabažit ještě ve čtyřech pokračováních.

Foto je ilustrační - Nezvratný osud

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest