Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War

Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Dočkali jsme se čerstvého pohledu na Thora a Jane a jejich nové zbroje.

Thor: Love and Thunder se nám postupně odhaluje vizuálně. Před Vánoci jsme tu měli první plakát, před několika dny zákulisní pohled na Valkyrie v její nové zbroji. Dva nejnovější obrázky nás nechají blíže prohlédnout novou Thorovu (Chris Hemsworth) zbroj, ale především se můžeme zblízka podívat na Janes Foster (Natalie Portman) v plné thorovské zbroji. Komplet se vším: V brnění, helmě i s kladivem!

Právě s kladivem Mjolnir by mohl souviset nový castingový přírůstek, který pozorné oči fanoušků odhalily na filmové databázi IMDb. Pro snímek byla najatá Lane Friedman, aby se postarala o účes Petera Dinklage. Je pravda, že IMDb může upravovat leckdo a občas se tam dostanou chybné informace, na druhou stranu je pravda, že hollywoodští profesionálové (popřípadě jejich agenti) se tam zajímavými zakázkami chlubí rádi a díky podobným záznamům na IMDb už jsme v minulosti odhalili obsazení nejednoho herce.

Snad si vzpomenete, že Peter Dinklage prozatím hrál v jednom Marvel filmu. V Avengers: Infinity War ztvárnil trpaslíka Eitriho, jenž Thorovi ukul jeho novou zbraň – Stormbreaker. Nezdá se, že by Thor měl tentokrát potřebovat nějakou nohou hračku a fotky z natáčení naznačují, že zničené kladivo Mjolnir se znovu složí i bez Eitriho pomoci. Asi by dávalo smysl, pokud by se někdo z hrdinů kupříkladu vydal k Eitrimu pro radu, aby se vypátralo, co to vlastně Jane prožívá.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Marvel

Zdroj: The Cosmic Circus

Galerie: 5

Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder - Má se vrátit známá postava z Infinity War | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu