Thor: Love and Thunder: Podívejte se na parádní nové brnění Valkyrie

Thor: Love and Thunder: Podívejte se na parádní nové brnění Valkyrie | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Tessa Thompson jde s poslední asgardskou módou a do bitvy je připravena.

Kolem marvelovské postavy Valkyrie je v posledních dnech živo. Nejdříve se ukázalo, že hrdinnou bojovnici z Asgardu, již představuje v komiksových filmech herečka Tessa Thompson, uvidíme také v chystaném snímku The Marvels. Dnešní zpráva se opět týká série Thor, konkrétně tedy očekávaného snímku Thor: Love and Thunder.

V tom bude Valkyrie jednou z prominentních postav, do víru událostí dost možná vstoupí jako vládkyně Nového Asgardu, kam přijde Jane Foster (Natalie Portman) pozvednout roztříštěné kladivo Mjolnir. Tu a tam jsme mohli vidět Tessu v civilu na některých fotografiích z natáčení, teď už si ji ale můžeme prohlédnout i v nové zbroji, kterou bude Valkyrie nosit.

Brnění z fotky, která se objevila online, odpovídá tomu, které Valkyrie nosí na plakátu, který se před časem také objevil na vlnách internetu.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Marvel

Zdroj: Regina Benavid

Galerie: 3

Thor: Love and Thunder: Podívejte se na parádní nové brnění Valkyrie | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Podívejte se na parádní nové brnění Valkyrie | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Podívejte se na parádní nové brnění Valkyrie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest