The Rock má nabito: Kde natočí pokračování a na které značky kašle

The Rock má nabito: Kde natočí pokračování a na které značky kašle | Fandíme filmu
Sony Pictures
V některých filmech hodlá Dwayne Johnson pokračovat, jiné pouští k vodě.

Dwayne Johnson sice čerstvě zopakoval, že do hlavního pruhu série Rychle a zběsile se nevrátí, nicméně nabito má i tak extrémně. Letos jsme s ním mohli vidět novinky Expedice: Džungle a Red Notice, které pilně propagoval. Uvedený byl také seriál Young Rock o jeho vlastním dospívání. Pracoval také na animáku DC Liga supermazlíčků a na komiksovce Black Adam, kterou uvidíme v letošním roce. Co na Dwaynea krom propagace česká? Na to odpovídal v rozhovoru pro Collider Johnsonův produkční parťák Hiram Garcia.

Ze všeho nejdřív se začne točit projekt Red One pro Amazon. To je velký vánoční biják, na kterém The Rock opět spolupracuje s Jakem Kasdanem, s nímž točil Jumanji. Film by měl být k vidění na Vánoce 2023. Se stejným režisérem se někdy po dokončení Red One Johnson vrátí také k sérii Jumanji. Podle Garcii mají s třetím filmem velké plány a načasování prý klapne znamenitě, protože do dokončení Red One stejně nikdy ústřední herci nebudou mít všichni naráz volno v diáři. Můžeme tedy odhadovat, že se snímek začne točit v roce 2024, nejdříve 2023. Nejdříve rok na to může následovat hypotetická premiéra.

U série Expedice: Džungle je situace podobná. Tam také nejdřív musí režisér Jaume Collet-Serra dokončit svůj předchozí projekt, tedy Black Adama. Ten dorazí do kin už letos v červenci, čistě teoreticky už by tedy Jaume mohl v druhé půlce letošního roku další Jungle Cruise začít točit. Garcia uvádí, že Johnson má rád původní atrakci v Disneylandu a je pro něj extrémně důležité, aby udržel dobrý vztah s Disneym. Když opět budeme spekulovat, Jungle Cruise 2 by teoreticky mohla být hotová už v roce 2023. Aktuálně scenáristé pracují na námětu.

Hiram považuje především tři značky za klenoty v The Rockově portfoliu. Jumanji, Jungle Cruise a Black Adama. Toho sice teprve potkáme, ale už jsou v plánu další pokračování. Pakliže snímek uspěje, počítá se s pokračováními, spin-offy atd. A pokud budou mít fanoušci zájem, může dočkat pokračování také loňský Netflix hit Red Notice.

Nicméně, úplně všechno mít svoje pokračování nemůže. The Rockův čas je omezený, a tak si vybírá. Krom výše uvedených značek Garcia hovoří o tom, že už dříve Johnson navazoval na Rychle a zběsile, ale jsou tu značky, u kterých by studia o další díl stála, ale Dwayne ho točit nechce. Konkrétně by mělo jít o San Andreas, Rampage a Cesta na tajuplný ostrov 2. U těchto konkrétních titulů si prý The Rock vystačí s jedním filmem, který natočil.

Co vy na to? Máte nějaký konkrétní tip na film s Dwaynem Johnsonem, u něhož byste rádi viděli pokračování?

Foto je ilustrační, Dwayne Johnson v sérii Jumanji

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest