John Wick 4: Zjistíme víc o fungování zabijáckého světa

John Wick 4: Zjistíme víc o fungování zabijáckého světa | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Drsňák Clancy Brown poodhalil svoji budoucnost v sérii Keanu Reevese.

Nedávno se fanoušci nejdrsnějšího milovníka psů pod sluncem dočkali nemilé zprávy. John Wick 4 se odkládá – snímek uvidíme skoro o rok později – závěrem března 2023. Bude tedy celkem trvat, než se o snímku dozvíme cokoliv pořádného. Něco málo v rozhovoru pro Collider prozradil alespoň Clancy Brown, známý představitel filmových drsňáků, který byl ve snímku obsazený do blíže nespecifikované role.

Brown odhalil, že se toho ve filmu dozvíme víc o „Vysokém stolu“, tedy o rozhodujícím předsednictvu skrytého světa zabijáků. Dozvíme se víc o struktuře moci ve světě zabijáků i jeho složité propletenosti. Brownova postava je toho součástí. Můžeme se na něj těšit také v akčních scénách a řadu scén má společných s Billem Skarsgårdem, což je další nováček, na něhož se fanoušci mohou připravit.

Clancyho můžete znát z filmů jako Highlander, Vykoupení z věznice Shawshank, Hvězdná pěchota či Warcraft: První střet.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Foto: Lionsgate

Zdroj: Collider

Galerie: 2

John Wick 4: Zjistíme víc o fungování zabijáckého světa | Fandíme filmu John Wick 4: Zjistíme víc o fungování zabijáckého světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest