Scenáristé Eternals chystají film v matrixovském stylu

Scenáristé Eternals chystají film v matrixovském stylu | Fandíme filmu
Kaz Firpo
Nadpřirozené schopnosti, okultismus, uvěřitelnost, trauma. Tohle vypadá nadějně.

Velkofilmy v Hollywoodu běžně píší celé armády autorů. Klíčovými pro vznik marvelovky Eternals nicméně byli bratři Ryan a Kaz Firpo. Práce na takhle velkém projektu jim otevřela další dveře, a tak pánové mohou snít o tom, že napíší (a zároveň také zrežírují) svůj vysněný snímek The Motor City Girls.

V rozhovoru pro Slashfilm uvedli, že The Motor City Girls jsou pro ně srdcovou a hodně osobní záležitostí. Snímek pojednává o pěti nevlastních sestrách ve středoškolském věku, které na okraji Detroitu zjišťují, že vládnou zvláštními a nebezpečnými silami. Při tom dívky celý život usilují o to, aby našly a zneškodnily kult, ve kterém se narodily a z nějž pochází jejich schopnosti. Scenáristé snímek popisují jako nadpřirozenou detektivku o dívkách, které se snaží zjistit, kdo vlastně jsou, odkud pocházejí a přitom se potýkají s traumatem, které si z kultu odnesly.

Kaz říká, že se film snaží vypadat maximálně uvěřitelně a popsal jej jako „mix Matrixu a Smrti panen“. Příběh je prý opravdu jedinečný a Firpovi by se rádi skrze snímek vrátili zpátky ke svým kořenům, kdy toužili po tom, že budou vyprávět vlastní příběhy, od začátku až do konce (Pro Eternals byli najatí jako řemeslníci, kterým Marvel svěřil konkrétní zadání).

Uvěřitelný příběh o dospívání traumatizovaných dívek, které hledají samy sebe a přitom za pomoci nadpřirozených sil vyšetřují nebezpečný kult? To rozhodně zní jako zápletka s potenciálem, co říkáte?

Foto: Kaz Firpo

Zdroje: Slashfilm, Kaz Firpo

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest