Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu

Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co říkají na návrat do světa čaroděje Harryho Pottera první recenze?

1. ledna nám HBO (i české HBO Go) nabídne televizní speciál Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts). Na poslední chvíli nás ke sledování ještě jednou láká závěrečná upoutávka, jež jednoznačně předvádí, že vývozním artiklem číslo jedna bude nostalgie. Zúčastnění herci a tvůrci vzpomínají, dojímají se, starší kolegové mladším říkají, jak hrozně vyrostli. A všechny tyhle hřejivé pocity se pořad samozřejmě pokouší přenést i na diváky. Bude na to mít plných 99 minut.

Zahraniční kritici už speciál viděli a nijak zvlášť odvaření z něj nejsou. Svým způsobem píší, že je pořad přesně takový, jak působí v upoutávkách. Ano, jde o silnou dávku nostalgie. Ano, fanoušky série asi potěší, až uvidí staré známé kulisy a v nich své oblíbené herce. Jistě má svoje kouzlo vidět, jak všichni zúčastnění stárnou (dospívají) před očima. Zároveň ale (od přírody často poněkud cyničtí) recenzenti hovoří o tom, že je to celé takové až příliš přeslazené, všichni se navzájem chválí až do zemdlení a vzpomínkový speciál tak vlastně jen klouže po povrchu, vlastně se nedozvíte nic moc zajímavého, je to prostě taková neurážlivá talk show, určená primárně skalním příznivcům.

V sérii vystupují Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Bonnie Wright, Jason Isaacs, Evanna Lynch, Tom Felton, Chris Columbus, Robbie Coltrane, Imelda Staunton, Ian Hart a mnozí další.

Podklady a foto: HBO / Warner Bros.

Galerie: 7

Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu Harry Potter 20 let filmové magie: Poslední upoutávka vzpomínkového speciálu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest