Rebel Moon: Zack Snyder nabídl první pohled na svou novinku ve stylu Star Wars

Rebel Moon: Zack Snyder nabídl první pohled na svou novinku ve stylu Star Wars | Fandíme filmu
Netflix / Zack Snyder
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se, jak to bude vypadat ve Snyderově verzi „předaleké galaxie“.

Zack Snyder měl letos plodný rok. Uvedl konečně do kin svoji vlastní verzi Justice League a také spolu se snímkem Armáda mrtvých odstartoval na Netflixu nové propojené univerzum zombie filmů. Tím ale jeho spolupráce se streamovacím gigantem nekončí. Kromě zombie univerza chystá také jeden sci-fi svět.

Prvním film zamýšlené série se jmenuje Rebel Moon, je inspirovaný klasikou Sedm samurajů a prapůvodně byl scénář psaný jako nový přírůstek do světa Star Wars. Když dohoda s Lucasfilmem neklapla, rozhodl se Snyder projekt očesat o prvky Hvězdných válek a zpracovat jej samostatně.

Teď zveřejnil vůbec první pohled na chystaný film. Jedná se o výtvarný návrh, který vyobrazuje jakési vesmírné bojovníky, již vypadají značně zlověstně. Kolem můžeme sledovat nehostinnou atmosféru a trosky jakési stavby, poseté mimozemským písmem. Obrázek najdete dole v galerii. Snyder k výtvarnému návrhu dodává, že přípravy jsou v plném proudu a během několik měsíců začne natáčení filmu. Podle starších zpráv se má točit v Kalifornii.

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella, režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Zdroj: Zack Snyder

Galerie: 2

Rebel Moon: Zack Snyder nabídl první pohled na svou novinku ve stylu Star Wars | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder nabídl první pohled na svou novinku ve stylu Star Wars | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest