Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse

Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Will Ferrell a Ryan Reynolds si budou hrát na moderní verzi verzi Vánoční koledy. Film stál ohromnou pálku.

Představitel Deadpoola Ryan Reynolds nedávno fanouškům vzkázal, že si chce dát pauzu od herectví a věnovat se teď víc rodině. Ještě než jeho přestávka začne, tak jedním z jeho posledních snímků, který bude zveřejněný, bude Spirited.

Čtěte také: Deadpool 3 už si našel pevné místo v marvelovském rozvrhu

Spirited je nová reimaginace Vánoční koledy, která vzniká pro streamovací platformu Apple TV+. O hlavní role se podělili Ryan Reynolds a Will Ferrell. Ryan ve snímku hraje postavu podobnou Scroogeovi z Vánoční koledy. Postupně ho navštíví duchová vánoční minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Ferrell hraje přítomnost, Sunita Mani minulost a Octavia Spencer ve snímku ztvárnila Reynoldsovu kolegyni z práce.

Snímek napsali a zrežírovali Sean Anders a John Morris (Šéfové na zabití 2, Táta je doma). Ve filmu zazní nové písně od Benje Paseka a Justina Paula, kteří získali Oscara za La La Land. O snímek se v Hollywoodu strhla velká bitva, když byl nakonec největší peníze ochotný zaplatit Apple. A ten se pořádně plácl přes kapsu. Přesnou částku neznáme, avšak jen Reynolds a Ferrell si každý přišli alespoň na 30 milionů dolarů a jen za výplaty na personál se utratilo alespoň 75 milionů.

Na snímek jsou tedy kladeny vysoké nároky. Jestli se naplní, to si budeme moci ověřit příští rok na Vánoce. Níže si můžete přehrát první teaser od Ryana Reynoldse, který je prozatím jen sledem komentovaných fotografií.

Foto: Ryan Reynolds / Apple

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse | Fandíme filmu Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse | Fandíme filmu Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse | Fandíme filmu Spirited: První teaser láká na vánoční biják Ryana Reynoldse | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu