Kingsman 3: Na Colina Firtha a Tarona Egertona čeká ultimátní zkouška

Kingsman 3: Na Colina Firtha a Tarona Egertona čeká ultimátní zkouška | Fandíme filmu
20th Century Fox
Co bude s filmem, kdyby Disney o sérii ztratil zájem?

Režisér, scenárista a producent Matthew Vaughn momentálně do zámořských kin uvádí svůj snímek Kingsman: První mise. Při tom jej zpovídají novináři a ptají se i na další budoucnost. Vaughn už hovořil o snímku Tetris, o dalším Kick-Assovi a naznačil, kdy se začne chystat regulérní třetí díl série Kingsman.

Zdá se, že bychom se Kingsmana 3 mohli dočkat v roce 2023, ale o čem snímek vlastně bude? Matthew v rozhovoru pro Collider uvedl, že samozřejmě nesmějí chybět dvě ústřední hrdinové, Eggsy (Taron Egerton) a Harry (Colin Firth). Jejich vztah je srdcem celé série a třetí snímek by měl pojednávat o tom, jestli mezi nimi definitivně vznikne nerozlučné pouto, nebo se navěky budou nenávidět.

V prvním snímku se oba hrdinové teprve seznamovali a tvořila se mezi nimi vazba žáka a mentora, popřípadě dvou přátel. Ve druhém snímku vstával Harry z mrtvých, teď by vztah zřejmě mohl projít těžkou zatěžkávací zkouškou, po níž by potenciálně mohli oba skončit na opačné straně barikády. Ve třetím filmu také možná uvidíme, jak vstane z popela agentura Kingsman, jež byla ve dvojce rozprášena a v aktuální „První misi“ mohou diváci sledovat její dávný zrod.

Také to vypadá, že se nemusíme bát, že by snímek nevznikl. Vypadá to, že Vaughn drží práva na výrobu třetího dílu osobně (či lépe řečeno skrze společnost MARV, kterou vlastní), takže pokud by společnost 20th Century Studios (Disney) neměla zájem pokračovat v distribuci série, může Matthew snímek nabídnout jinde.

Foto: 20th Cenury Studios

Zdroje: Collider I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest