Doctor Strange 2: Přetáčky přidávají do filmu nové postavy

Doctor Strange 2: Přetáčky přidávají do filmu nové postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pestrost Spider-Mana: Bez domova a Lokiho přiměla Marvel k ještě větší bláznivosti.

Článek může obsahovat spoilery pro Spider-Mana: Bez domova!

Doctor Strange byl klíčovou postavou Spider-Mana: Bez domova. Příští marvelovkou v pořadí je právě snímek Doctor Strange in the Multiverse of Madness, kolem kterého tak logicky v následujících měsících bude nejvíc živo. Už v potitulkové scéně Spider-Mana jsme se dočkali Doktorova prvního teaser traileru, zároveň však platí, že snímek pořád ještě ani není dotočený.

Někdy od poloviny listopadu víme o tom, že film podstupuje rozsáhlé přetáčky a dotáčky. Na premiéře Spider-Mana potvrdila manažerka z Marvelu Victoria Alonso, že pořád ještě nejsou hotové (podle The Hollywood Reporteru má být hotovo tento týden). Některé zprávy dotáčky vykreslovaly v poměrně negativním světle, jiné hovořily o drobných úpravách a dotáčení toho, co muselo být v minulosti z časových důvodů odloženo.

Teď nové podrobnosti přináší The Hollywood Reporter. Podle jeho informací byli v Marvelu tak nadšení z toho, jak zábavné bylo potkávání různých postav ve Spider-Manovi: Bez domova a jak hravé bylo představení různorodých verzí stejných postav v Lokiho minisérii. Proto prý producenti chtějí, aby návštěva multiverza byla co nejzábavnější a chtějí do snímku přidat co nejvíc hvězdných hostů.

Nedávno jsme tu měli zprávy o tom, že by ve filmu mohly vystupovat postavy z Lokiho, teď pro změnu zápisy v databázi IMDb naznačují, že by se mohly objevit postavy z WandaVision. Výčet kaskadérů potenciálně odhalil, že se mohou ukázat Agatha Harkness (Kathryn Hahn) nebo Wandin syn Tommy (Jett Klyne). Už v minulosti se objevily zvěsti o tom, že se čarodějka Agatha či Wandiny děti objeví a potitulková scéna z WandaVision naznačovala, že pátrání po Wandiných dětech by mohlo být motorem celého Doctora Strange in the Multiverse of Madness.

V teaser traileru se ukázala alternativní verze Doctora Strange, tudíž bychom mohli potkat alternativní verzi kterékoliv další postavy. V minulosti už kolovaly drby o tom, že by se ve snímku mohl ukázat Spider-Man, nějaká alternativní verze Tonyho Starka, Peggy Carter (Hayley Atwell) popřípadě někdo z X-Menů (konkrétně se šuškalo o Wolverinovi či Profesorovi X). Uvidíme, kteří z výše uvedených se skutečně objeví a o jakých překvapeních zatím nemáme nejmenší tušení. Tak či tak je patrné, že Multiverse of Madness bude pěkná divočina!

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter, The Cosmic Circus, KC Walsh

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest