Shazam 2: V komiksovce vystoupí člen Justice League

Shazam 2: V komiksovce vystoupí člen Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
DC sice svůj filmový svět neprovazuje nějak výrazně, ale přece.

Je tu zajímavá zpráva o komiksovce Shazam! Fury Of The Gods, která dorazí do kin v roce 2023. Server The Illuminerdi odhalil (a několik dalších insiderů záhy potvrdilo), že ve filmu bude vystupovat jeden člen Justice League. Konkrétně to má být Wonder Woman (Gal Gadot). Zrovna její účast jednoznačně dává smysl, protože Diana je dcerou boha Dia a je úzce povázaná s řeckou mytologií. Shazam nejen, že čerpá síly z antických božstev, ale také se v nadcházejícím filmu utká s Hesperidkami, dcerami Titána Atlase.

Takže pokud má někdo s takovou hrozbou pomáhat, tak kdo jiný než Diana, která má s podobnými záležitostmi zkušenosti z první ruky. V prvním Shazamovi se za hrdinou stavil Superman, takže je patrné, že členové Justice League o Billym Batsonovi vědí. Pak už asi nebyl problém předat zprávu k Wonder Woman. Uvidíme, jak amazonská bojovnice do filmu zapadne, dle dostupných informací by však mělo jít spíš o cameo, než o nějakou zásadní roli.

Ve snímku Shazam! Fury of the Gods se Asher Angel vrací jako Billy Batson, sirotek, jenže se po vykřiknutí zaklínadla Shazam! mění v superhrdinu s dospělým tělem. Po proměně superhrdinu hraje Zachary Levi. Vracejí se také představitelé Billyho adoptivních sourozenců - Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Grace Fulton, Ian Chen a Jovan Armand. Jako jejich proměněné verze vystupují Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler a D.J. Cotrona. Záporačky hrají Rachel Zegler, Lucy Liu a Helen Mirren. Režíruje opět David F. Sandberg. Premiéra je stanovena na 1. 6. 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Illuminerdi, Lizzie Hill, Big Screen Leaks, KC Walsh

Galerie: 3

Shazam 2: V komiksovce vystoupí člen Justice League | Fandíme filmu Shazam 2: V komiksovce vystoupí člen Justice League | Fandíme filmu Shazam 2: V komiksovce vystoupí člen Justice League | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest