Kick-Ass: Chystá se velkolepý a totálně šílený restart

Kick-Ass: Chystá se velkolepý a totálně šílený restart | Fandíme filmu
Marv
Matthew Vaughn chce natočit extrémně kontroverzní film, co budou lidi milovat či nenávidět.

Režisér, scenárista a producent Matthew Vaughn propaguje film Kingsman: První mise a při té příležitosti při debatě s novináři přišla řeč i na značku Kick-Ass. V roce 2018 se mluvilo o tom, že by mohl vzniknout další film, ale od té doby bylo ticho po pěšině. Teď je téma zpátky na stole.

Vaughn novinářům řekl, že jeho produkční společnost Marv má v plánu natočit velký restart, který vznikne za dva roky. Za dva roky proto, že společnost čeká na to, až se jí vrátí do rukou úplně všechna mezinárodní práva a bude si moci se značkou dělat naprosto cokoliv. Podle Vaughna je projekt připravený a je naprosto šílený. Diváci si budou myslet, že se tvůrci pomátli.

Už samotný název má diváky informovat o tom, že je čeká něco krutopřísného. Kick-Ass má být vlastní žánr. Už první film porušoval spoustu zaběhlých pravidel. Režiséra všichni přesvědčovali, že superhrdinský film nemůže být mládeži nepřístupný a není možné v něm ukazovat to či ono (například to, jak tehdy dvanáctiletá Chloë Grace Moretz kleje a seká nepřátele na maděru). Tak Vaughn všechna pravidla porušil a z malého snímku se stal kult.

Z toho, co Vaughn naznačuje, by chtěl v restartu publikum opět šokovat, nebo dokonce šok původního filmu ještě dalece překonat. Chce aby film byl kontroverzní, aby o něm všichni mluvili a všichni jej buď milovali nebo nenáviděli. To neznamená, že by se snímek vykašlal na upřímné zpracování postav, ale zároveň si diváci nemají být vůbec schopní představit, co se na ně vlastně řítí. Bude třeba najít extrémně odvážného herce nebo herečku, kteří se ujmout ústřední role nového Kick-Asse, protože role bude pro ústředního představitele opravdu hrozivou výzvou.

Vaughnovo vyjádření je správně velikášské, tak snad se jej podaří naplnit.

Foto: Marv

Zdroj: Collider

Kick-Ass

16.04.2010 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest