The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím

The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Romantická výprava do džungle ve stylu Honby za diamantem je tu s prvním trailerem.

Čerstvě zveřejněný trailer představuje novou dobrodružnou romantickou komedii, která dává vzpomenout na klasiky žánru, jako jsou Honba za diamantem, Indiana Jones, potažmo i novější Jungle Cruise. V tomhle konkrétním případě sledujeme vše s větším nadhledem a v moderní přítomnosti.

Snímek se jmenuje The Lost City (Ztracené město; dříve byl film známý jako The Lost City of D) a má poměrně originální zápletku. Sandra Bullock hraje autorku tuctových zamilovaných románů. Channing Tatum modela, který polonahý pózuje na jejích obálkách. Spisovatelka se nedobrovolně vydává s hezounem na propagační turné, kde fanynky víc touží po něm, než po ní samotné. To ale není to nejhorší. Během turné hrdinku unese bláznivý milionář v podání Daniela Radcliffea, jenž je přesvědčený o tom, že mu spisovatelka pomůže najít skutečný poklad. Modela nenapadne nic lepšího, než ji začít zachraňovat a jak sami uvidíte v traileru, vzejde z toho řada nebezpečných, napínavých či úsměvných situací.

Krom ústřední trojky ve snímku vystupuje také Brad Pitt jako skutečný profík pro nebezpečné situace. Snímek natočili Aaron a Adam Neeovi, scénář napsali Oren Uziel (22 Jump Street) a Dana Fox (Nová holka, Cruella). Snímek bude uvedený 24. března v českých kinech. Tady je oficiální synopse:

Uzavřená spisovatelka s pronikavým intelektem, Loretta Sage (Sandra Bullock) psala celý život populární romantická dobrodružství z exotického prostředí. Na obálkách vždy vystupuje pohledný model Alan (Channing Tatum), který zasvětil život tomu, aby se dokonale převtělil do ústředního románového hrdiny Dashe. Během propagačního turné je Loretta unesena excentrickým milionářem (Daniel Radcliffe), který doufá, že jej dovede k pokladu prastarého ztraceného města, z jejího posledního příběhu. Alan chce dokázat, že může být skutečným hrdinou, nejen tím z plakátu, a tak se vydává Lorettu zachránit. Nesourodá dvojice se nečekaně pouští do společného dobrodružství v džungli, kde se musí naučit spolupracovat, pokud má přežít v divočině a najít starý poklad dřív, než bude navěky ztracen.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 6

The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu The Lost City: Sandra Bullock a Channing Tatum míří za dobrodružstvím | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest