The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe

The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nicolas Cage se rozhodl postavit filmový oltář zkazkám o vlastním šílenství a finančních potížích.

Je tu první trailer pro bizarní snímek The Unbearable Weight of Massive Talent, kde Nicolas Cage hraje stylizovanou verzi sebe sama. Cage je známý pro své neurotické a excentrické role a čas od času se obdobně chová i ve skutečnosti. Režisér a scenárista Tom Gormican natočil film s verzí Nica Cage, která se tímhle způsobem chová konstantně.

Trailer má vydařené momenty. Zvlášť finální přelézání přes zeď mne upřímně pobavilo. Zároveň ale po první upoutávce mám pocit, že pokud by měla být opravdu reprezentativním vzorkem celého filmu, tak se zřejmě z námětu dalo vyždímat víc a bohužel na nás asi čeká dost hluchých míst.

The Unbearable Weight of Massive Talent je akční komedie, v níž hlavní hrdina Nicolas Cage čelí životní krizi. Chybí mu tvůrčí naplnění a potýká se s dluhy. Téhle fiktivní verzi známého herce tak nezbývá nic jiného, než přijmout potupnou nabídku a za milion dolarů se zúčastnit narozeninové oslavy svého zvláštního a nebezpečného superfanouška. Události naberou nečekaný spád, když Cage zmobilizuje agentka CIA, podle které je v ohrožení život jeho i jeho milovaných. Nicolas je donucený dostát vlastní legendě a dát průchod svým nejikoničtějším a nejmilovanějším postavám filmového plátna, aby plán na převezení nebezpečného fanouška klapnul. Celá jeho kariéra směřovala k téhle chvíli. Cenami ověnčený herec musí přijmout roli svojí kariéry a dokonale ztvárnit Nicolase Cage.

Krom samotného Cage ve snímku vystupuje Pedro Pascal jako fanoušek, Tiffany Haddish (Divoká dámská jízda, Mizerná jízda) jako agentka CIA a dále Sharon Horgan, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen a Neil Patrick Harris. Film napsal Tom Gormican, jenž je zároveň spoluautorem scénáře. Snímek bude uvedený 22. dubna 2022.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 7

The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Trailer filmu, kde Cage hraje sám sebe | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu