Doctor Strange 2: Trailer pronikl online

Doctor Strange 2: Trailer pronikl online | Fandíme filmu
Marvel
Teaser trailer pro Doctor Strange in the Multiverse of Madness nečekaně vyskočil na internetu.

Sotva jsem v předchozím článku nenápadně zmínil, že se o Doctoru Strangeovi in the Multiverse of Madness dozvíme brzy něco víc, trailer snímku se objevil online. Zatím v mizerné kvalitě a neoficiálně a brzy bude nejspíš smazaný, ale je tam. Asi není třeba zdůrazňovat, že pokud jste neviděli Spider-Mana: Bez domova, trailer pro vás může obsahovat spoilery.

V upoutávce vidíme, že Strangeovo počínání při událostech Bez domova mělo vážné následky. Mnohovesmír je zásadním způsobem narušený a Strange (Benedict Cumberbatch) ponese následky. Jednak přímé. Svět se kolem něj rozpadá a on si s tím musí poradit. A k tomu jej ještě za jeho činy stíhá hněv Morda (Chiwetel Ejiofor) a možná i celého kouzelnictva.

V trailerech vidíme rozpadající se svět, novou hrdinku Americu Chavez (Xochitl Gomez) či obří monstrum (buď je to Gargantos nebo Shuma-Gorath). Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) je na scéně, teď už jako mocná čarodějka a není tak úplně zřejmé, zda je stoprocentně na Stephenově straně, nebo má něco za lubem. A velkým překvapením traileru je zlé dvojče samotného Strange. Bude právě on hlavním záporákem? Nebo jde o epizodní postavu? To ukáže čas, každopádně se máme na co těšit.

Video stoprocentně brzy zmizí. Pokud už by v článku nebylo, až na něj narazíte, hledejte na sociálních sítích, nějaká kopie někde jednoznačně bude.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest