Thor: Love and Thunder: První plakát ukazuje Jane jako Thora

Thor: Love and Thunder: První plakát ukazuje Jane jako Thora | Fandíme filmu
Marvel
Také už víme, kdo pro čtvrtý Thorův film složí hudbu.

Online se objevil první plakát pro snímek Thor: Love and Thunder. Bohužel, zatím je k dispozici pouze fotka ze stojanu v krámě, ale i tak nám obrázek dává docela dost informací o celém filmu. Můžeme si prohlédnout Jane Foster (Natalie Portman) jako Thora. Hezky v plné zbroji, s kladivem v ruce. Jak víme, Jane ve snímku získá božské síly, ačkoliv přesné detaily zatím neznáme. Jisté je pouze to, že se ukáže být „hodna“ Thorových sil a kladiva Mjolnir – jak sami můžete vidět vpravo dole, úlomky kladiva, které rozdrtila v Thorovi: Ragnarok Hela, se pro Jane scelily (více viz fotky z natáčení).

Samotný Thor, syn Odinův (Chris Hemsworth) má opět dlouhé vlasy a parádní modro-červeno-zlatou zbroj. Vpravo nahoře jej můžete vidět v džínách a vestičce, což je vzhled inspirovaný komiksovým „Mighty Thorem“. V téhle garderobě jsme mohli Hemswortha vidět na fotkách z natáčení. Valkyrie (Tessa Thompson) letí na okřídleném Pegasovi a vyobrazený je také Korg (Taika Waititi), Thorův kamenný parťák.

Vlevo nahoře je Thorova sekera Stormbreaker a dole nad logem filmu je celá parta hrdinů na létající vikinské lodi tažené mytologickými kozly, kteří se v komiksech jmenují Toothgnasher a Toothgrinder.

Kromě pohledu na první plakát se také dozvídáme, že hudební doprovod filmu složí Michael Giacchino. Držitel Oscara za Vzhůru do oblak a Ratatouille už má zkušenosti s komiksy (nová trilogie Spider-Mana, Doctor Strange) i s režisérem Taikou Waititim (Králíček Jojo).

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Marvel

Zdroje: Michael Giacchino,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest