Vyproštění 2: Chris Hemsworth by býval do Česka raději nejezdil

Vyproštění 2: Chris Hemsworth by býval do Česka raději nejezdil | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Také jsou tu nejnovější fotky ze zasněženého krušnohorského natáčení.

Jak jsme vás dříve informovali, natáčení akčního filmu Vyproštění 2 (Extraction 2) se přesunulo z Austrálie do Česka kvůli množství pandemických zákazů, které by natáčení na jižní polokouli extrémně komplikovaly, či vyloženě znemožňovaly. V Česku jsou podmínky pro filmaře podstatně benevolentnější, nicméně hlavní hvězda, Chris Hemsworth, ze stěhování přes půl světa úplně nadšený není. Nebo to minimálně naznačil v rozhovoru pro Today Show.

Hemsworth si na jednu stranu pochvaluje, že jeho manželka s dětmi zatím mohou cestovat po Evropě a s určitou pravděpodobností si prožijí Vánoce na sněhu. Zároveň mu ale přijde takové zvláštní, stěhovat se přes půl světa kvůli Covidu, když potom v Česku počet případů raketově narůstá, zatímco v Austrálii je situace klidná. Herec nicméně dodává, že na něm volba nebyla a zkrátka to je, jak to je.

Profitovat z toho budou čeští fanoušci, kteří rádi vídají naši zemi ve světových velkofilmech. Nejnověji si můžete v galerii prohlédnout další fotky z natáčení na železnici v Krušných horách. Zároveň je ale možné, že se filmaři přesunuli na nějakou další lokaci. Režisér Sam Hargrave sdílel video z natáčení jakési interiérové scény, k němuž přidal pražskou geolokaci. Zahraniční filmaři občas mají potíže rozlišit, co je Praha a co je nějaké úplně jiné místo v Česku, nicméně není vyloučené, že tento týden filmaři zkrátka točí v našem hlavním městě.

Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. Můžeme tipovat, že snímek uvidíme nejdříve závěrem roku 2022, možná až v roce 2023.

Foto: Netflix

Zdroje: Today Show, Sam Hargrave

Galerie: 2

Vyproštění 2: Chris Hemsworth by býval do Česka raději nejezdil | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chris Hemsworth by býval do Česka raději nejezdil | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest