Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata

Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu
Stan. Production
Zobrazit další 4 obrázky
Touha po bohatství dožene Efrona v poušti na hranu šílenství.

Zac Efron je řadě diváků známý pro role různých floutků a hezounků. Ve snímku Gold dostane jeho fešná tvářička pořádně zabrat, když z ní prach, písek a spalující slunce udělají oraniště. „Zlato“ se pochlubilo trailerem, který ukazuje, že film je z velké části vlastně one man show, v níž Efronův hrdina pomalu přichází o rozum, když se snaží sám uhlídat obří valoun zlata uprostřed pouště. Je patrné, že film bude řádně špinavý a hrdina se nám začne rozkládat před očima. Po psychické i fyzické stránce. Na VOD film dorazí 26. ledna.

V chystaném survival thrilleru Gold (Zlato) dva cizinci při společné cestě odlehlou pouští narazí na největší valoun zlata, který kdy byl nalezený. Domluví se na tom, že společně valoun vykopou. To znamená, že jeden se vydá pro potřebné vybavení, zatímco druhý zůstane na místě, aby jejich společný objev za každou cenu ochránil. Čeká na něj drsné pouštní počasí, hladoví pouštní psi a tajuplní vetřelci. Celou dobu přitom muž bojuje s kousavým pocitem, že jej jeho domnělý parťák zanechal napospas osudu. O ústřední dvě role se podělili Zac Efron a Anthony Hayes, který je zároveň režisérem a společně s Polly Smyth spoluautorem scénáře. Komorní herecké obsazení uzavírá Susie Porter.

Podklady a foto: Stan. Productions

Galerie: 5

Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu Gold: Trailer představuje boj Zaca Efrona o obří kus zlata | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest