Spider-Man 3: Místo multiverza jsme málem dostali Lovce Kravena

Spider-Man 3: Místo multiverza jsme málem dostali Lovce Kravena | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Holland potvrdil, že starší zvěsti o Spider-Manově boji s Kravenem byly skutečné.

Spider-Man: Bez domova je extrémně komplikovaný film, kde se Peter Parker (Tom Holland) setká s Doctorem Strangem, navštíví mnohovesmír a setkáme se s padouchy a hrdiny předchozích filmů. Aby šlo takhle komplikovaný film natočit, musela klapnout ohromná spousta smluv. Mezi studii Sony a Disney a se všemi jednotlivými herci.

Tom Holland postupně poskytl dva různé rozhovory, kde připustil, že existoval záložní plán. Koncem října v rozhovoru pro Empire Holland rozebíral, že když bylo před lety oznámeno, že se studia Sony a Disney nedohodla na spolupráci, tak prostě jel domů k producentce Amy Pascal a brainstormovali spolu o tom, jak Spider-Mana zpracovat bez Marvelu. Propadl by se do Venomova světa? Vznikl by film o Kravenovi?

A aktuálně v rozhovoru pro Collider Holland přiznal, že i s režisérem Jonem Wattsem dlouho film plánovali jako souboj Spider-Mana s Kravenem, jak se ostatně před lety v rámci nepotvrzených drbů proslýchalo. Tehdy se zřejmě dostala na veřejnost právě informace o téhle, nikdy nerealizované verzi filmu. I když není všem dnům konec – podle Hollanda byl námět hodně zajímavý a doufá, že třeba ještě někdy zpracovaný bude.

Později tu byly zprávy o tom, že by Kraven měl dostat samostatný film, tak kdo ví, zda to setkání se Spider-Manem nějak vylučuje, či nikoliv. Každopádně teď je zřejmé, že Sony s Disneym se usmířili a dohodli na další spolupráci a podařilo se podepsat všechny klíčové herce, tudíž nakonec třetí Spider-Man vzniká jako monumentální Spider-Man: Bez domova.

Titulní foto je ilustrační - Spider-Man: Bez domova

Zdroje: Empire, Collider

Galerie: 2

Spider-Man 3: Místo multiverza jsme málem dostali Lovce Kravena | Fandíme filmu Spider-Man 3: Místo multiverza jsme málem dostali Lovce Kravena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest