The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda

The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Není Komando, jako Komando. Michael Jai White zpráská kriminálníky. Je tu trailer.

Komando je dnes již legendární snímek s Arnoldem Schwarzeneggerem, který je vnímaný jako zhmotnělá esence akčních macho velkofilmů 80. let. Teď přichází před diváky novinka nazvaná The Commando. Nevypadá to, že by čerstvá akční záležitost měla se starším snímkem cokoliv společného, můžeme tak pouze spekulovat o tom, zda se snaží přiživit na slavném jménu, anebo jde o náhodu. Už teď si ale téměř s jistotou můžeme říct, že The Commando rychle zapadne, protože zveřejněný trailer ukazuje, že nás čeká klasické direct-to-video béčko, které nemůže oslovit nikoho jiného než ty nejzarytější nadšence akčního žánru.

Oficiální synopse mluví o The Commandu jako o napínavém thrilleru, kde elitní agent DEA a jeho rodina čelí nečekanému nebezpečí. Po zpackané misi se agent vrací domů ke svojí rodině, která v domácnosti překvapeně objeví ukryté tři miliony dolarů. Z vězení čerstvě propuštěný kriminálník a jeho parta udělají všechno proto, aby peníze získali, dokonce neváhají unést agentovy dcery. V sázce je mnoho a v přímém středu s grázly se agent při snaze o záchranu rodiny nezastaví před ničím.

Nejzajímavější je na celém filmu asi obsazení, kdy dvě ústřední role hrají zkušení akční matadoři. Agenta hraje Michael Jai White (Spawn, série Univerzální voják či Undisputed) a trestance Mickey Rourke (Sin City, Wrestler, Expendables). Dále hrají Jeff Fahey, Brendan Fehr, John Enos III, Donald Cerrone a Gianni Capaldi. Režíruje prakticky neznámý Asif Akbar. Snímek dorazí na video 7. ledna.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 6

The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu The Commando: Vzhůru do akce, tentokrát bez Arnolda | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest