Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho

Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu
STX Films
Zobrazit dalších 8 obrázků
Akční komedie s Jasonem Stathamem paroduje netflixovské Red Notice s The Rockem.

Herečka Aubrey Plaza odhalila, že ve čtvrtek se dočkáme prvního traileru pro snímek Operace Fortune: Ruse de guerre, tedy pro špionážní novinku Guye Ritchieho. Zatím je tady alespoň sada prvních fotografií přímo z filmu (nedávno tu byly fotky z natáčení).

Ty představují kompletní obsazení snímku. Je tu Jason Statham jako ústřední protagonista Orson Fortune. Dále Josh Hartnett jako Dany Francesco – filmová hvězda, jež má agentovi pomoci zastavit obchodníka se zbraněmi Grega Simmondse. Toho ztvárnil Hugh Grant, tedy stejně jako oba předchozí pánové dnes již tradiční Ritchieho spolupracovník. Nově je doplňují nováčci Aubrey Plaza, Bugzy Malone a Cary Elwes. Ti ztvárnili operativce z Fortunova týmu.

Všechny postavy si můžete prohlédnout na fotkách a plakátě dole v galerii, přičemž nejzábavnější je fotka se Stathamem, Hartnettem a Plaza, která podle mě musí záměrně odkazovat k první zveřejněné fotografii k akčnímu snímku Red Notice z Netflixu, kde také pózovali akční plešoun v černém obleku, hezoun v bílém obleku a ústřední ženská postava v rudých šatech. Porovnávat můžete dole v galerii.

Orson Fortune je agentem MI6, jenž neochotně musí spojit síly se specialistkou CIA na moderní technologie. Společně jsou naverbováni do sítě Five Eyes, aby se pokusili zastavit prodej nebezpečné technologie s potenciálem narušit celosvětový řád. Statham hraje Orsona, agentku CIA Aubrey Plaza. Dále ve snímku vystupují Josh Hartnett jako herecká hvězda, jež na operaci spolupracuje, Cary Elwes a Bugzy Malone jako členového Fortunova týmu a Hugh Grant jako padouch. Režíroval Guy Ritchie. Scénář spolu s Ritchie napsali Ivan Atkinson a Marn Davies. Datum české premiéry je stanoveno na 27. ledna 2022.

Podklady a foto STX Films

Galerie: 9

Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu Operace Fortune: Ruse de guerre – První pohled na novinku Guye Ritchieho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest