Potvrzeno: Daredevil míří do propojeného světa Marvelu

Potvrzeno: Daredevil míří do propojeného světa Marvelu | Fandíme filmu
Netflix / Marvel
Šéf Marvelu Kevin Feige se rozpovídal o budoucnosti známých postav ve světě Marvelu. Čekají nás novinky a další odhalení.

Tak je to konečně venku. Více méně. Delší dobu se internetem šíří drby, podle kterých se Charlie Cox vrátí jako Daredevil. Šéf Marvel Studios Kevin Feige poskytl rozhovor magazínu Cinemablend, ve kterém na dotaz ohledně Daredevila odpověděl následující:

Pokud by se Daredevil měl vrátit v jednom z chystaných projektů, pak ano, Charlie Cox by skutečně byl tím hercem, který by jej hrál. Kde se to stane, jak se to stane a kdy se to stane, to se teprve dozvíme.“

Zpočátku Feige ještě říká „pokud“, pak už ale mluví o tom, že vše je otázkou času. V přiloženém videu můžete vidět, jak se on i producentka Amy Pascal potutelně usmívají. Můžeme to tedy brát jako de facto potvrzení Coxova návratu. Podle neoficiálních drbů by měl vystupovat ve Spider-Manovi: Bez domova, kde by snad Matt Murdoch měl být právním zástupcem Petera Parkera, který byl padouchem Mysteriem falešně očerněný jako zločinec.

Pak už uvidíme, kdy a jak se vrátí Daredevil příště - jestli třeba dostane vlastní film nebo seriál. Coxe jsme v roli vídali v seriálu od Netflixu. Vše nasvědčuje tomu, že by na tento seriál neměl Marvel navazovat. Zřejmě se ukáže, že to byl příběh z paralelní reality, zatímco Daredevil z provázaného světa Marvelu je tak trochu jiný člověk.

S Feigem hovořil také magazín Screen Rant. Šéf komiksového studia v rozhovoru prozradil, že Marvel chystá řadu různých událostí (nebo se jich zúčastní), během kterých se budou oznamovat další novinky (zřejmě ve větší míře). Dříve to dělal Marvel na Comic-Conu, na různých Disneyho akcích, v jednom případě na svojí vlastní akci, ale jak Kevin poznamenal, během pandemie se tyhle zvyklosti z logických důvodů změnily.

Faige také doplnil, že tak, jak se postavy navracejí do rukou Marvelu, tak se postupně zapojují do toho, jak studio vypráví svoje příběhy. A jakmile ty příběhy diváci konečně budou moci vidět, tak podle velkého bosse „všechno bude odhaleno“...ať už to přesně znamená cokoliv (ale můžeme si tipovat, že tímto způsobem Kevin nepřímo potvrzuje, že se v provázaném světě objeví i další známé postavy, které dosud stály bokem – jako například padouch Kingpin, jehož zřejmě uvidíme v seriálu Hawkeye už tento týden).

PS: Novináři s Feigem mohli mluvit během víkendové tiskové akce, kdy američtí reportéři viděli 40 minut Spider-Mana: Bez domova. O tom, co přesně viděli, zatím nesmějí hovořit, záběry jim byly pouštěné pouze proto, aby se nějak připravili na kolečko rozhovorů. Kompletní film první novináři uvidí v noci z pondělí 13. prosince na úterý 14. prosince, takže v úterý bychom se měli dočkat prvních reakcí.

Foto: Marvel

Zdroje: Andy Signore, Screen Rant I, II, Cinema Blend

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest