Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem

Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu
Sitges Films
Zobrazit dalších 7 obrázků
Apokalyptická monster řežba vypadá v nové ukázce prostě lahůdkově.

Zápal a kreativita nejsou všechno, ale občas svedou mnohé. Ukazuje to nově zveřejněný trailer pro Wyrmwood: Apocalypse. Akční řezničina se představuje v tom nejlepším světle. Upoutávka je nabitá přestřelkami, rvačkami a stříkající krví, tak jak se u podobných filmů sluší a patří. Monster efekty jsou pěkně zpracované, postapokalyptické kulisy a rekvizity také. A co je důležité, zatímco podobné nadšenecké projekty obvykle trpí nevalnou obrazovou složkou, tohle naštěstí není ten případ. Wyrmood: Apocalypse je (přinejmenším v traileru) hezky vybarvený, kamera je živá, střih dynamický. Zkrátka to vypadá, že tady se příznivci akce a filmového násilí nudit nebudou.

Wyrmwood (Noc oživlých protinožců) pojednával o světě, kde prolétající kometa zničila pozemské zásoby paliva a vyvolala zombie pandemii. Nenakazilo se jen pár jedinců, mezi nimi i Brooke a její bratr Barry. Brooke je odvlečená do laboratoře šíleného vědce, který dělá na přeživších šílené pokusy a Barry se ji vydává hledat. Ve Wyrmwood Apocalypse se Brooke i Barry se vracejí, hlavní postavou tentokrát nicméně bude Rhys (Luke Mckenzie), který zasvětil svůj život lovením přeživších, které odvádí k „Chirurgovi“, jenž se sadisticky pokouší najít lék na zombie nákazu. Rhys se ale proti svým prohnilým pánům obrátí a postaví se na stranu přeživších s nadpřirozenými schopnostmi. Společně se pokusí zachránit mladou ženu před smrtí v rukou experimentátorů. Dále hrají Jay Gallagher, Bianca Bradey, Shantae Barnes-Cowan a Goran D. Kleut. Snímek napsal a zrežíroval Kiah Roache-Turner.

Snímek začne svoji pouť světovými kiny příští rok 10. února.

Podklady a foto: Sitges Films

Galerie: 8

Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu Wyrmwood: Apocalypse – Divoká řežba je tu s nabitým trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu