Texaský masakr motorovou pilou je zpátky: První trailer

Texaský masakr motorovou pilou je zpátky: První trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Zabiják Leatherface je zpátky ve filmu, který přímo navazuje na ten původní.

Tak nám pokračuje otravný trend, kdy se nové horory jmenují úplně stejně jako jejich starší předchůdci. Díky tomu máme dva Halloweeny, dva Vřískoty a teď už existuje ve dvojí formě také Texaský masakr motorovou pilou (Texas Chainsaw Massacre). Pro jakékoliv vyhledávání ideální situace.

Čerstvě byl zveřejněný první teaser trailer. V tom vidíme, že zabiják Leatherface se po necelých padesáti letech vrací. Vyprostil si ze skrýše svoji milovanou zazděnou pilu. Ta stále šlape, tak nic nebrání tomu, opět se pustit do díla. Kratičká upoutávka toho mnoho neprozradí, vlastně opravdu jen to, že vraždění motorovou pilou je opět zpátky.

Podobně jako zmiňovaný Halloween nový Texaský masakr víceméně ignoruje všechna dosavadní pokračování a navazuje rovnou na původní snímek Tobeho Hoopera z roku 1974. Jako producent nové zpracování zaštítil Fede Alvarez (zrežíroval remake Evil Dead, Smrt ve tmě). Ten vysvětluje, že nový snímek se odehrává ve světě, kde od původních událostí uplynula desetiletí a o Leatherfaceovi od té doby nikdo neslyšel. Sledujeme stále stejného zabijáka, jako onehdy. Dlouhá léta se ukrýval a snažil se sekat latinu. Teď ale do města přijíždějí lidé, kteří spícího obra probudí. Alvarez se dušuje, že nový snímek bude tak provokativní, jako ten původní.

Hlavní role zabijáka se chopil Mark Burnham (Wrong Cops). Olwen Fouéré hraje Sally Hardesty, poslední přeživší z původního filmu. Dále hrají Elsie Fisher (Eighth Grade), Sarah Yarkin (Všechno nejhorší 2), Moe Dunford (The Dig), Alice Krige (Star Trek), Jacob Latimore (Labyrint), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Temné stíny) a Jolyon Coy (War & Peace). Snímek režíruje David Blue Garcia (Tejano), scénář napsal Chris Thomas Devlin.

Netflix nový Texaský masakr uvede 18. února 2022.

Foto: Netflix

Zdroj: Entertainment Weekly

Galerie: 3

Texaský masakr motorovou pilou je zpátky: První trailer | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou je zpátky: První trailer | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou je zpátky: První trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest