Hollywood se pere o nový závodní film s Bradem Pittem

Hollywood se pere o nový závodní film s Bradem Pittem | Fandíme filmu
Sony
Pitt spojil síly s režisérem posledního Top Gunu. Podívají se pod kapotu spolu s Lewisem Hamiltonem.

V Hollywoodu se rozhořel lítý boj o nový projekt a studia společnosti se předhánějí v tom, kdo jej koupí za větší peníze. O chystaném snímku toho zatím mnoho nevíme. Jisté je, že bude mít závodnické téma a nějakým způsobem se na něm podílí Lewis Hamilton, současná hvězda Formule 1.

V hlavní roli snímku bude vystupovat Brad Pitt, který byl naposledy k vidění ve filmech Tenkrát v Hollywoodu a Ad Astra a už příští rok se nám představí v akci Bullet Train. Snímek zrežíruje Joseph Kosinski, režisér Trona: Legacy, Nevědomí či očekávaného Top Gunu: Mavericka. Scénář píše Ehren Kruger, který se podílel právě na druhém Top Gunu, ale třeba také na Ghost in the Shell nebo několika Transformerech. Produkuje Jerry Bruckheimer, velezkušený hollywoodský matador, podepsaný pod Top Gunem, Piráty z Karibiku nebo třeba závodnickým filmem Bouřlivé dny.

Zajímavostí je, že Pitt a Kosinski už se u závodění málem setkali. V roce 2013 začal Kosinski připravovat snímek Go Like Hell, s Tomem Cruisem v hlavní roli. O rok později to vypadalo, že ve druhé roli by mohl vystupovat Brad Pitt. Nakonec bylo vše jinak. Rolí se ujali Matt Damon a Christian Bale a film pod názvem Le Mans '66 (Ford v Ferrari) zrežíroval před dvěma lety James Mangold. Teď teď tedy Pitt s Kosinskim dostávají druhou závodnickou šanci.

O projekt je v Hollywoodu velká rvačka, když v dražbě přihazují studia MGM, Sony, Universal, Paramount a Disney, stejně jako streamovací společnosti Netflix, Apple a Amazon.

Foto je ilustrační: Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest