Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena

Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
V traileru na další epizodu se ukázala další očekávaná postava.

Diváci minisérie Hawkeye stále mají spoustu otázek, které zůstávají nezodpovězené. Proč gangsteři z teplákové mafie kradli při aukci hodinky ze základny Avengers? Projeví se Jack Duquesne (Tony Dalton) jako padouch, anebo se nás touhle postavou tvůrci pouze snaží svést ze stopy? A pokud ano, vyklube se záporná postava z Eleanor Bishop (Vera Farmiga)? Odpovědi na tyhle otázky teprve přijdou, ale jedna věc už je jasná.

Delší dobu se online objevovaly drby, podle nichž se měl v sérii ukázat extrémně populární marvelovský padouch Kingpin. A už se ukázal. Právě Kingpin je onen tajuplný „strýček“, o němž se tak často mluví. Někteří fanoušci tvrdí, že je poznali podle jeho ruky či obleku, ale co je zcela jasné, hlas postavy zcela nezpochybnitelně patří Vincentu D'Onofriovi. Pokud tedy nehraje nějakou úplně jinou postavu, nebo se nás zvukaři nesnaží záměrně podvést a napálit, tak je prostě Wilson Fisk zpátky.

Většina internetových diskutérů se nedomnívá, že to bude úplně totožný Wilson Fisk, jakého jsme potkávali v seriálu Daredevil od Netflixu. Namísto toho se zřejmě ukáže, že ten pocházel z paralelní dimenze a v Marvel Cinematic Universe je Fisk (Kingpin) maličko odlišný. Dokonce se objevilo tvrzení, podle kterého Kingpin tentokrát bude mít nadměrnou postavu, tak jako v komiksech. Možná právě proto zatím zůstává před kamerou ukrytý, aby překvapením mohla být alespoň jeho velikost, když už ne účast. Fanoušci také začínají spekulovat o tom, zda náhodou věž Tonyho Starka nekoupil právě on a jestli se v ní náhodou nesnaží prostřednictvím hodinek ze základny Avengers něco odemknout.

Dále víme, že postava Echo (Alaqua Cox) dostane vlastní seriál. Stane se z ní tedy jednoznačná protagonistka. V komiksech je Kingpin jejím úhlavním nepřítelem, protože zabil jejího otce. V seriálu mu Maya prozatím říká „strýčku“, ale mezi některými fanoušky získává na popularitě získávat teorie, podle které nebyl v kostýmu Ronina vždycky Clint Barton (Jeremy Renner), ale občas to také mohl být někdo jiný. Potenciálně tedy tatínka Echo mohl zavraždit někdo na popud Kingpina, což by Mayu Lopez proti němu jednoznačně obrátilo, pokud by něco takového vyšlo najevo.

Na závěr ještě mrkněte na dvě nová videa. Jedno se ještě jednou vrací v LARPové bitvě a můžete si povšimnout, že z finální verze epizody byl vystřižený bojovník, který má na sobě kostým podobný tomu, jaký Hawkeye nosí v komiksech a jaký Kate (Hailee Steinfeld) nakreslila v kavárně pro Clinta na papír.

Další video je pak upoutávkou na další epizodu. Teaser slibuje nová překvapení a nabízí nám vůbec první pohled na Yelenu Belovou (Florence Pugh), tedy další členku z programu Černých vdov, kterou jsme poprvé poznali právě ve snímku Black Widow. Yelena milovala zesnulou Natashu jako svou sestru a v titulkové scéně filmu jsme mohli vidět, že je přesvědčená o tom, že za její smrt může právě Hawkeye. Zřejmě tedy půjde do tuhého. Yelena má na sobě brýle nočního vidění, které odkazují ke kostýmu, jenž Yelena v komiksech začala nosit v momentě, kdy se přidala k týmu Thunderbolts. Možná jde o náhodu, ale možná je to také první náznak toho, že Thunderbolts ve filmovém světě Marvelu začínají skutečně operovat (podrobnosti o Thunderbolts zde).

A pozor, zajímavostí je, že, že o natočení zmiňované titulkové scény požádali Marvel tvůrci seriálu Hawkeye. Scenárista Jonathan Igla prozradil, že chtěli za každou cenu Yelenu mít ve svém příběhu, jako někoho, kdo má stejně jako Clint jednoznačné spojení s Natashou.

Foto: Marvel

Zdroje: Variety

Galerie: 9

Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu Hawkeye: Identita ikonického Marvel záporáka potvrzena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest