Furiosa: „Nový Šílený Max“ se ještě nezačal točit a už přeobsazuje

Furiosa: „Nový Šílený Max“ se ještě nezačal točit a už přeobsazuje | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel Morpheuse musel z kola ven. Ale už máme náhradníka.

Po řadě odkladů se příští rok konečně začne točit Furiosa, prequel Šíleného Maxe: Zběsilé cesty, který nás seznámí s mládím titulární Furiosy. Roli po Charlize Theron převzala Anya Taylor-Joy (Dámský gambit, Poslední noc v Soho), kterou v další roli doplní Chris Hemsworth (Thor). S třetím do party to ale nakonec bude jinak.

Dlouho dobu bylo oznámeno, že trojlístek ústředních postav doplní Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, The Matrix Resurrections). Podle informací serveru Deadline se však k obsazení nebude moci připojit, kvůli kolidujícím pracovním závazkům. Údajně by mělo jít o utajený osobní projekt, který herec připravuje už delší dobu a teď se mu konečně podařilo jej posunout k realizaci.

Yahyu nahradí Tom Burke, kterého můžete znát z Manka nebo ze seriálu C.B. Strike. Scénář napsal a opět režíruje George Miller, autor všech dosavadních filmů ze světa Šíleného Maxe. Natáčet se bude v příštím roce, pravděpodobně poté, až Chris Hemsworth dokončí v Česku Vyproštění 2. Datum premiéry Furiosy je stanovené na 22. 6. 2023.

Foto je ilustrační: Šílený Max: Zběsilá cesta

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Furiosa: „Nový Šílený Max“ se ještě nezačal točit a už přeobsazuje | Fandíme filmu Furiosa: „Nový Šílený Max“ se ještě nezačal točit a už přeobsazuje | Fandíme filmu Furiosa: „Nový Šílený Max“ se ještě nezačal točit a už přeobsazuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest