Bez Kalhot 3: Channing Tatum se vrátí ke striptýzu

Bez Kalhot 3: Channing Tatum se vrátí ke striptýzu | Fandíme filmu
Warner Bros.
U nového snímku nebude chybět původní režisér Steven Soderbergh.

Nedávno jsme vás informovali o nové reality show vznikající pod značkou Magic Mike (Bez kalhot). To ale není všechno. Natočené bude také regulérní pokračování filmové série. Snímek se bude jmenovat Magic Mike’s Last Dance (Poslední tanec Magického Mika) a Channing Tatum se v něm ještě jednou vrátí jako striptýzový tanečním Mike Lane.

Jako režisér se vrací Steven Soderbergh, jenž natočil jedničku, jako scenárista Reid Carolin, scenárista jedničky i dvojky. Dva předchozí filmy byly v kinech docela slušné hity (při nízkém rozpočtu tržby téměř skoro 300 milionů dolarů), přesto pokračování vzniká exkluzivně pro HBO Max.

Krom filmů vznikla ještě živá vystoupení, která sídlí v Las Vegas, Londýně, Berlíně a Austrálii. Příští rok začíná také putovní turné po Spojených státech. Soderbergh uvádí, že právě tehdy, když viděl, co se podařilo připravit po živá vystoupení, tak si uvědomil, že chce zrealizovat ještě jeden film. Třetí snímek má filmovou sérii uzavřít. Tatum říká, že, hodlá svět Magic Mika rozmetat na kusy. Svět striptérů už prý nikdy nebude takový, jako byl dřív. Toby Emmerich, jeden z vrchních manažerů Warner Bros. potom slibuje, že snímek opět přinese kombinaci tance, dramatu, romantiky a humoru.

Zdroj: Deadline

Bez kalhot

29.06.2012 | USA
Komedie, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu