Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám

Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
A které známé postavy se v multiverzu mají ukázat?

V polovině listopadu jsme se dozvěděli, že na Doctora Strange in the Multiverse of Madness čekají zhruba jeden a půl měsíce dlouhé dotáčky a přetáčky (bude se jak doplňovat, tak předělávat). Tehdy jsme měli pouze neoficiální zákulisní zvěsti o tom, proč k novému natáčení došlo. Teď o novém natáčení hovoří i Benedict Cumberbatch, představitel hlavní role:

Pro magazín Empire uvedl: „Jsme uprostřed přetáček/dotáček. Pilně pracujeme na tom, abychom se vešli do těsného harmonogramu a vyždímali z filmu jeho plný potenciál. Některé věci chceme vylepšit, jiné nebylo možné [během hlavní části natáčení] zrealizovat, kvůli logistice, COVIDu atd. Kvůli tomu se celá produkce zdržela. Když už se točilo, tak se naštěstí produkce příliš nenatahovala, ale zároveň je pravda, že v současnosti vše trvá o něco déle.“

Samozřejmě nemůžeme vědět, zda Cumberbatch říká celou pravdu. Zároveň to ale vypadá, že alespoň částečně potvrzuje starší tezi, že ačkoliv k nějakým úpravám filmu dochází, tak velkou vinu nesou covidové průtahy, kvůli kterým nebylo možné natočit všechen materiál v původně předpokládaných termínech.

Dřívější zákulisní zvěsti hovořily také o tom, že kvůli pandemii nebyli v době natáčení k dispozici někteří herci. A teď se zdá, že už víme kteří. Databázi IMDb může upravovat prakticky kdokoliv z vnější, takže nelze vyloučit variantu, že ji přepsal nějaký vtipálek. Pokud ale tuhle variantu pomineme, tak nám databáze odhalila, které postavy (herci) mají ve štábu svého kaskadéra a tudíž ve snímku téměř určitě samy vystupují.

Konkrétně by to měly být tři ústřední postavy z Lokiho – tedy Loki (Tom Hiddleston), Sylvie (Sophia DiMartino) a Mobius (Owen Wilson). Po tom, co se v Lokiho samostatné minisérii přihodilo, by určitě dávalo smysl, aby postavy vystoupili ve snímku s podtitulem „V mnohovesmíru šílenství“, protože potíže s mnohovesmírem byly v Lokim hlavním tématem.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Foto je ilustrační: Marvel

Zdroje: Empire, Murphys Multiverse

Galerie: 4

Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Cumberbatch o tom, proč došlo k přetáčkám | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu