The Marvels: První fotky ukázaly mimozemskou planetu

The Marvels: První fotky ukázaly mimozemskou planetu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Ms. Marvel bude po Peteru Parkerovi další superhrdinský teenager, co se podívá mimo naši planetu.

Sotva jsme tu měli zprávu o tom, že marvelovka The Marvels je dotočená, hned jsou tu první fotky. Konkrétně jde o zákulisní fotky, přímo z uzavřeného setu. Ven tedy zřejmě unikly díky někomu ze štábu a lze očekávat, že je Marvel bude z internetu rychle mazat, tak snad se k vám dostanou dřív, než zmizí.

Na fotkách vidíme kulisy osídlení, které na první pohled vypadá mimozemsky. Architektura je cizorodá (možná s arabskými vlivy?), k tomu vidíme jednoho modrého Kree a ženu ve zbroji. U ní nevíme, zda bude mít vzezření jako pozemšťané, nebo jí tvář zakryje maska.

V mimozemském prostředí potom vidíme Ms. Marvel (Iman Vellani), kterou poprvé představí minisérie Ms. Marvel. Možná se mi to zdá, ale přijde mi, že se štáb pokouší o to, aby už působila náctiletá hrdinka o něco dospěleji než ve své vlastní sérii? Každopádně bude zajímavé po Peteru Parkerovi vidět dalšího vykuleného teenagera ve vesmíru.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 16. února 2023.

Titulní foto je ilustrační - Ms. Marvel

Zdroj: Andrews Visual

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest