The Batman odhalil daleko podrobněji svou zápletku

The Batman odhalil daleko podrobněji svou zápletku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Z filmového Netopýřího muže pro jednou bude také především přední detektiv.

Několik synopsí pro komiksovku The Batman jsme již číst mohli. Teď studio Warner Bros. odhalilo zatím nejpodrobnější popis snímku, který nám odhaluje další podrobnosti:

Bruce Wayne (Robert Pattinson) už dva roky slídí jako Batman po ulicích Gothamu a zasévá strach do srdcí zločinců. To jej zavedlo hluboko do stínů města. V propletené síti zkorumpovaných úředníků a vlivných lidí se může spoléhat pouze na dva spojence, Alfreda Pennywortha (Andy Serkis) a seržanta Jamese Gordona (Jeffrey Wright). Spoluobčané jej tedy vnímají povětšinou jako osamělé ztělesnění pomsty.

Skrze sadistické machinace začne zabiják líčit na Gothamskou smetánku. Série kryptických stop zavádí nejlepšího detektiva světa pátrat do podsvětí, kde se potkává s figurami, jako jsou Selina Kyle alias Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot alias Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) a Edward Nashton alias Riddler (Paul Dano). Důkazy začínají ukazovat k okruhu Bruceových blízkých a začíná být zřejmé, jaký rozsah vlastně mají pachatelovy plány. Batman musí uzavřít nová spojenectví, demaskovat viníka a přinést spravedlnost do světa korupce a zneužití moci, které dlouhá léta svíraly Gotham.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest