Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Je dotočeno

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Je dotočeno | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Scenárista Jeff Loveness o tom, jaký snímek nás typově čeká.

Další marvelovka se může pochlubit tím, že má hotovo. Konkrétně třetí Ant-Man, tedy Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Oznámil to na Twitteru sám režisér Peyton Reed, který rovnou sdílel nový výtvarný koncept se snímkem spojený.

Nedávno o snímku krátce pohovořil také scenárista Jeff Loveness. Ten se několik let živil jako scenárista pro show Jimmyho Kimmela, pak psal pro animák Rick a Morty. Ale napsal také několik komiksů a je jejich fanouškem. Na schůzku s Marvelem se dostal víceméně náhodou, ale studio zaujal a zakázku získal. Záhy začala pandemie a tak většinu filmu napsal u sebe na gauči, se zbytkem tvůrců spojený pouze přes internet.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania popisuje jako akční dobrodružnou komedii, s důrazem na komediální stránku věci. Stylově snímek přirovnal ke Krotitelům duchů či Jurskému parku. A vysvětlil, že ve scénáři propojil svoje komediální zkušenosti se svým nadšením pro komiksy. O samotném snímku nám ale zatím nemůže říct nic víc, než že bude plný překvapení.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Titulní foto je ilustrační: Ant-Man & The Wasp

Zdroje: North State, Peyton Reed

Galerie: 2

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Je dotočeno | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Je dotočeno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest