Vyproštění 2: Chris Hemsworth už je v Česku, chystá vlakovou honičku

Vyproštění 2: Chris Hemsworth už je v Česku, chystá vlakovou honičku | Fandíme filmu
Netflix
Chybět nebudou vrtulníky a exploze. Známe zápletku filmu a další podrobnosti u natáčení Netflix akce v ČR.

Už několik měsíců víme, že natáčení akčního Netflix snímku Vyproštění 2 se kvůli potížím s pandemickou situací přesunulo přinejmenším z části do České republiky. Teď je první klapka na spadnutí a tak pro vás máme první podrobnosti.

Točit by se mělo minimálně od 23. listopadu do 19. března v Praze a dalších místech po Česku. Představitel hlavní role Chris Hemsworth je už v tuhle chvíli v našem hlavním městě, kam přijel společně s ním jeho bratr Liam Hemsworth (není zřejmé, zda má ve filmu roli, nebo je prostě s bratrem na dovolené). Fanouškům se je občas podaří potkat v pražských ulicích, sám Chris sdílel dosud jen záběry z posilovny, kde pilně maká na svojí fyzičce. Díky sociálním sítím nicméně víme například také to, že na místě už je také Bobby Holland Hanton, Hemsworthův letitý dublér. Ten včera sdílel fotku s Udo Kierem a přidal k ní #Extraction2. Že by legendární herec měl ve filmu roli?

Prozatím víme, že kaskadéři měli ve druhé polovině října kvůli nácviku najatý hornický skanzen Mayrau u Kladna. Není zřejmé, zda šlo opravdu pouze o přípravu, anebo se filmaři do industriálního prostoru jednou vrátí i s kamerami. Pojistka produkce pak odhaluje například to, že v Česku nepřijdeme o natáčení explozí.

Ale pojďme na další lokalitu, kterou se zatím podařilo odhalit. Filmaři si pro sebe na zhruba dva týdny rezervovali vlakovou trať z Chomutova do Vejprt. Víme, že se zde bude točit jedna z hlavních akčních scén filmu, konkrétně vlaková honička s bojovými vrtulníky. Počítá se se střelbou a kaskadérskou jízdou vozidel.

Také se dozvídáme, že by Česko mělo ve filmu představovat Arménii a Gruzii, zřejmě se tedy podíváme do napjaté pohraniční oblasti, kde v letošním roce docházelo k otevřeným ozbrojeným střetům. Hlavní hrdina Tyler Rake se společně se svým týmem bude snažit „vyrvat ze spárů nebezpečných a po zuby ozbrojených zabijáků mladou ženu s jejími dětmi“.

Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. Můžeme tipovat, že snímek uvidíme nejdříve závěrem roku 2022, možná až v roce 2023.

Foto je ilustrační - Vyproštění (Netflix)

Zdroje: Extra Films I, II, Chomutovský deník, SVMK Hornický skanzen, Chris Hemsworth, Bobby Holland Hanton, Stillking Films, Blesk, Klára Doležalová

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest