Black Panther 2: Podrobnosti o zranění ústřední herečky

Black Panther 2: Podrobnosti o zranění ústřední herečky | Fandíme filmu
Marvel
Natáčení je definitivně pozastaveno.

Postupně se dozvídáme další a další podrobnosti o pozastavení natáčení marvelovky Black Panther: Wakanda Forever. Už delší dobu je zřejmé, že studio nehodlá přeobsadit zesnulého Chadwicka Bosemana. Namísto něj zřejmě dostanou více prostoru stávající postavy, mezi nimi také T‘Challova sestra Shuri. Tu ve snímku hraje Letitia Wright, která se v srpnu zranila při natáčení kaskadérské scény. Není zcela zřejmé, zda si její zranění vyžádalo toliko extrémně dlouhou rekonvalescenci, popřípadě herečce po vyléčení bránil v návratu do USA fakt, že není očkovaná proti COVIDu. Podstatné je, že její zranění bylo skutečně závažné. Teď o něm Marvel oficiálně poodhalil další podrobnosti.

Producenti Kevin Feige, Louis D'Esposito a Nate Moore v dopise členům štábu vzkázali, že při natáčení kaskadérské scény v Bostonu měla Letitia „děsivou nehodu“. Nejprve se zdálo, že zranění nejsou vážná, ale záhy se ukázalo, že si zásadním způsobem roztříštila rameno a utrpěla otřes mozku s vážnými vedlejšími účinky. Rekonvalescence za asistence lékařů a rodiny prý byla bolestivá.

Produkce samozřejmě herečce poskytla potřebný čas k uzdravení, nicméně po čase už navzdory všem změnám v natáčecím rozvrhu nezbyly žádné scény, jež by šlo zrealizovat bez hereččiny účasti. Proto 19. listopdu s definitivní platností začíná delší pracovní přestávka, která bude pokračovat až do ledna 2022, kdy se má produkce opět rozeběhnout – v té době už snad s navrátivší se Letitiou.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Foto je ilustrační, Shuri v Black Pantherovi 1

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest