Desert Warrior: Akční epos přinese příběh pouštního bandity

Desert Warrior: Akční epos přinese příběh pouštního bandity | Fandíme filmu
MBC STUDIOS-JB Pictures-AGC Studios
Nový Captain America vyrazil do pouště válčit s arabským císařem.

Anthony Mackie je na vzestupné trajektorii. V posledních několika letech natočil řadu projektů pro Netflix. U Marvelu se jeho Sam Wilson konečně dostal do popředí v minisérii The Falcon and The Winter Soldier a následně z něj bude hlavní hrdina snímku Captain America 4. Teď čerstvě dostal další velkou roli ve snímku Desert Warrior.

Děj filmu je zasazený do sedmého století. Arábie je složená z řady znepřátelených kmenů, které mezi sebou neustále bojují. Císař Kisra (Ben Kingsley) je proslulý svou krutostí. Arabská princezna Hind (Aiysha Hart) se odmítne stát císařovou konkubínou a proto se schyluje k velkému střetu. Bitva změní region jednou provždy a poznamená historii. Hind prchá spolu s otcem, králem Numanem (Ghassan Massoud) do nemilosrdné pouště a v patách je jí zkušený Kisrův žoldnéř Jalabreen (Sharlto Copley) a jeho krvaví vojáci. Hind a jejímu otci nezbude nic jiného, než svěřit svoje bezpečí tajuplnému banditovi (Anthony Mackie) s neuvěřitelnými bojovnickými schopnostmi. Bandita má vlastní tajemství, která budou mít vliv na to, jak dopadne celá bitva. Bude na Hind, aby přesvědčila znesvářené kmeny, aby se spojili ke společnému poslednímu vzdoru proti císařově armádě, která je v přesile a lépe vyzbrojená.

Dále v epické akci hrají Sami Bouajila, Lamis Ammar nebo Géza Röhrig. Režíruje Rupert Wyatt (Zrození Planety opic), který napsal scénář spolu s Ericou Beeney, Davidem Selfem a Garym Rossem. Desert Warrior bude vůbec prvním velkofilmem, který se natáčí v MBC Studios v nově vznikajícím futuristickém městě Neum v Saudské Arábii. Uvidíme, zda bude mít natáčení extrémně konzervativní Saudské Arábii nějaký viditelný vliv na zpracování snímku.

Foto: MBC STUDIOS-JB Pictures-AGC Studios

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest