Expendables 4: Dva členové štábu se zranili při natáčení

Expendables 4: Dva členové štábu se zranili při natáčení | Fandíme filmu
Lionsgate
Tentokrát to naštěstí nebylo vážné, v minulosti byli Postradatelní pomlácení hůř.

Expendables 4 momentálně přesouvají práci z Bulharska do Řecka. A právě na jižním cípu Evropy došlo ke dvěma pracovním úrazům, které oznámila produkční společnost Millenium, jež sérii Postradatelných vyrábí. V tomto případě naštěstí nešlo o nijak zásadní incidenty, ale pro pořádek:

Jeden člen štábu se zranil po pádu z výšky při natěračských pracích během pre-produkce. Sice byl hospitalizovaný, ale od té doby už by měl být v pořádku. Druhý úraz se stal, když kaskadér pomalu couval s vozidlem. Přitom přejel nohu asistenta kamery. Asistent už se také prý zotavil. Zástupce produkce se ve vyjádření pro server Deadline dušuje, že štáb maximálně dbá na veškerá opatření, která jsou momentálně v Hollywoodu pod drobnohledem poté, co následkem výstřelu zemřela kameramanka při natáčení filmu Rust.

V minulosti se Postradatelným nevyhýbaly ani vážnější incidenty. Stallone si při natáčení pošramotil krk, vykloubil ramena a ohrozil páteř. Po pádu na záda mu do nich museli voperovat kus kovu. Při natáčení Expendables 3 se stala nepříjemná záležitost, kdy auto s Jasonem Stathamem sjelo do moře (zkušenému plavci se nic nestalo) a Antonio Banderas si hned při prvním dni natáčení poranil při naskakování do helikoptéry koleno.

Natáčení prozatím pokračuje a díky sociálním sítím herců máme pár novinek. Dolph Lundgren dokončil svou práci na Aquamanovi 2 a opět se připojí k Postradatelným. Nevíme, zda bude jen v malé části filmu, anebo se s pomocí střihu a dublérů všechno našvindluje tak, aby to vypadalo, že byl jeho Gunnar plnohodnotným účastníkem celé mise. Randy Couture potom na Instagramu vzkázal, že 16. prosince spolu s fanoušky bude pořádat na internetu party k dotočení filmu, tudíž před sebou filmaři mají nejspíš ještě měsíc práce. A Jason Statham sdílel další akční video ze zákulisí, jež si můžete níže přehrát:

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Lionsgate

Zdroje: Randy Couture, Dolph Lundgren, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu